Devler Rusya'da sahne alıyor

FIFA Konfederasyonlar Kupası 17 Haziran Cumartesi günü Rusya’da başlıyor. Kupanın ilk mücadelesi ev sahibi Rusya ile Yeni Zelanda arasında oynanacak. 2 Temmuz’daki final maçına kadar devam edecek olan kupada Portekiz, Almanya gibi ülkeler mücadele edecek.

Devler Rusya'da sahne alıyor
15 Haziran 2017 - 16:35

8. FIFA Konfederasyonlar Kupası heyecanı yarın başlıyor. 17 Haziran Cumartesi günü saat 18.00'de oynanacak Rusya-Yeni Zelanda maçıyla start verecek olan kupa maçları, 2 Temmuz'a kadarki final müsabakasıyla sona edecek. Organizasyondaki karşılaşmalar TRT ekranlarından yayınlanacak.

Konfederasyonlar Kupası’nda Türkiye’de oynayan iki futbolcu da boy gösterecek. Beşiktaş’ın yıldızı Ricardo Quaresma ile Bursaspor'da forma giyen Aziz Behich Eraltay Avustralya'nın kadrosunda yer alıyor. 

Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Vincent Aboubakar da Kamerun'un kadrosunda.

Premier Lig’in ünlü takımlarından Liverpool'da futbol hayatını sürdüren Emre Can ile Bundesliga’da Hoffenheim'da görev yapan Kerem Demirbay ise son dünya şampiyonu Almanya'nın kadrosuna yer alıyor.

Başkenti Moskova'nın yanı sıra Rusya’nın Saint Petersburg, Kazan ve Soçi kentlerinde düzenlenecek 2017 FIFA Konfederasyonlar Kupası'nda takımlar iki grup halende mücadele edecek. 

A Grubu: Rusya, Yeni Zelanda, Portekiz, Meksika

B Grubu: Şili, Avustralya, Almanya, Kamerun

Gruplarını ilk iki sırada bitiren ekipler, çapraz eşleşmeyle yarı finalde karşılaşacak. Final mücadelesi ise 2 Temmuz'da Saint Petersburg kentiyle aynı adı taşıyan statta oynanacak.



YORUMLAR

  • 0 Yorum