Galatasaray'a Asamoah için iyi haber

Juventus, uzun süredir sarı-kırmızılı takımın peşinde olduğu Kwadwo Asamoah’ın alternatifi olarak Schalke 04’ün savunma oyuncusu Benedikt Höwedes ile anlaştı.

Galatasaray'a Asamoah için iyi haber
29 Ağustos 2017 - 11:34 - Güncelleme: 29 Ağustos 2017 - 11:38

Juventus’un Schalke 04’ün kaptanı Benedikt Höwedes’i kadrosuna katmaya çalıştığı ve oyuncunun sağlık kontrollerinden geçirileceği kaydedildi. Höwedes, Galatasaray’ın uzun zamandır kadrosuna katmak istediği Kwadwo Asamoah’ın pozisyonunda oynayabiliyor. İtalya basınına göre bu transferle birlikte Juventus, Asamoah’ın Galatasaray’a transferi için izin verecek. 

Yarın sağlık kontrollerinden geçmesi planlanıyor

İtalyan basınında Sky İtalia’da yer alan habere göre; Juventus, Höwedes için 3,5 milyon euroluk kiralama ücreti konusunda Schalke 04 yönetimini ikna etti. Haberde satın alma opsiyonunun ise 11,5 milyon euro olduğu kaydedildi.

Siyah-beyazlı ekibin oyuncuyu bugün İtalya’ya çağırıp, yarın sağlık kontrolünden geçirmesi bekleniyor.

Haberde; Höwedes’in hem stoper hem de sol bek bölgesinde oynayabilmesinden dolayı Juventus’un Asamoah transferinde Galatasaray'a yeşil ışık yaktığı belirtildi.

Sarı-kırmızılı takımın transfer hedefindeki 28 yaşındaki Ganalı Asamoah bu sezon Juventus formasıyla resmi maça çıkmadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum