Fenerbahçe gözünü kararttı!

Kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, birçok önemli isimle görüşmelerini sürdürüyor.

Fenerbahçe gözünü kararttı!
07 Ağustos 2023 - 09:48 - Güncelleme: 07 Ağustos 2023 - 09:52
UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde tur atlayan ve Trendyol Süper Lig için de hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, transfere de yoğun mesai harcıyor.

Cengiz ve Tete için yoğun mesai

Hücum ve orta sahaya takviye yapmak isteyen sarı-lacivertliler, transfer gündeminde yer alan Cengiz Ünder ve Tete için çalışmalarını sürdürüyor.

Orta saha için de Milan'dan Rade Krunic'e öncelik vermesine karşın alternatiflerini de hazırlayan Fenerbahçe'den flaş bir hamle geldi.

İlk teklif reddedildi

Sarı-lacivertli kulüp, Arsenal forması giyen Jorginho için girişimlere başlamış ve İngiliz ekibine kiralama teklifi yapmıştı.

Hem İtalya hem de Brezilya pasaportu taşıyan 31 yaşındaki orta saha için kiralama teklifini reddeden Arsenal, "Kiralık olmaz, bonservisiyle verebiliriz" cevabını verdi.

10 milyon euroyu gözden çıkardılar

Fenerbahçe'nin, kontratı haziran 2024'de bitecek oyuncuya 3 milyon Euro maaş, Arsenal'e de 10 milyon Euro bonservis bedeli önermeye hazırlandığı öğrenildi.

Tecrübeli futbolcu, Arsenal'in kendisini yeni sezonda kadroda düşünmemesi üzerine gelen teklifleri değerlendirmeye hazırlanıyor.

Orta saha transferinin en geç önümüzdeki hafta sonuna kadar tamamlanması bekleniyor

(Sabah)

YORUMLAR

  • 0 Yorum