Fenerbahçe onu boşuna istememiş! Fark yarattı

Fenerbahçe’de bir dönem teknik direktör adayları arasında yerini alan Bruno Labaddia, Hertha Berlin’de inanılmaz işler başarıyor.

Fenerbahçe onu boşuna istememiş! Fark yarattı
23 Mayıs 2020 - 09:27 - Güncelleme: 23 Mayıs 2020 - 11:33

Fenerbahçe’de Ersun Yanal ile yollar ayrıldıktan sonra teknik direktör arayışlarında Alman Bruno Labaddia’nın ismi geçmişti. Hatta Fenerbahçe taraftarları da Labaddia ismine heyecanlanmış ve tecrübeli tekbik direktörü takımlarının başında görmek istediklerini sosyal medyadan duyurmuştu.

O dönem boşta olan ve hücum futbolu oynatmasıyla tanınan Labaddia, Hertha Berlin ile anlaşınca sarı lacivertli ekip başka isimlere yönelmişti. Ancak Bruno Labaddia, Hertha Berlin ile koronavirüs sonrası gösterdiği performansla neden Fenerbahçe taraftarlarının onu çok istediğini göstermiş oldu.

2 maçta, 7 gol, 6 puan

Koronavirüs pandemisi sırasında Hertha ile anlaşan Labaddia, takımı ile doğru düzgün antrenman yapmamasına rağmen Hertha Berlin’in başında çıktığı iki maçta 6 puanı 7 gol ile aldı. Önce Hoffenheim deplasmanından 3-0 dönen Hertha, ardından Berlin derbisinde Union Berlin’i 4-0 ile paramparça etti.




Hertha Berlin ise Bruno Labaddia gelene kadar Bundesliga’da küme düşme hattına yaklaşmış ve ligin en çok gol yiyen ekiplerinden birisiydi. Büyük umutlarla gelen Jürgen Klinsmann, beklentileri boşa çıkarmış ve adeta kaçarcasına ABD’ye dönmüştü.

''Bu takımdan bir şey beklemeyin''

Klinsmann’ın Hertha Berlin’i çalıştırırken yazdığı notlar medyaya sızmış ve Alman teknik direktörün ‘’Bu takımdan hiçbir şey beklemeyin, gerçekten işler sandığımdan bile daha kötü durumda’’ sözleri ortaya çıkmıştı.

Fakat Bruno Labaddia, ‘Bu takımdan bir şey olmaz’ diyenleri yanılttı ve çıktığı iki maçta 7 gol ve 6 puan toplayarak takımını tekrar canlandırdı, üst sıralara taşıdı. Belki de sen o kadar iyi bir teknik direktör değildin Klinsmann?

YORUMLAR

  • 0 Yorum