Fenerbahçe - E.Frankfurt muhtemel 11'ler

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi gruplarındaki 6. maçında Eintracht Fankfurt ile kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...    

Fenerbahçe - E.Frankfurt muhtemel 11'ler
09 Aralık 2021 - 01:19 - Güncelleme: 10 Aralık 2021 - 02:03
UEFA Avrupa Ligi gruplarının son  maçında temsilcimiz Fenerbahçe ile Eintracht Frankfurt karşı karşıya gelecek. 

Ülker Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Sırp hakem Srdjan Jovanovic yönetecek. Mücadele saat 20:45'ten itibaren EXXEN'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Berke, Tisserand, Serdar, Novak, Nazım, Sosa, Meyer, Muhammed, Pelkas, İrfan Can, Serdar

Eintracht Frankfurt: Trapp, Tuta, Hinteregger, Ndicka, Chandler, Sow, Jakic, Kostic, Kamada, Lindstrom, Borre

Konferans Ligi'nden yola devam

Avrupa Ligi'nde Frankfurt'tan 1 puanla dönerek iyi bir başangıç yapan Fenerbahçe, sonrasında Olympiakos ve Antwerp maçlarından 1 beraberlik çıkarabilmiş ve zirvenin gerisinde kalmıştı. Son karşılaşmada Antwerp'i deplasmanda farklı geçtiler ve iddialarını sürdürdüler.

Sarı-lacivertliler, kaderini belirleyecek maçta Olympiakos'a 1-0 mağlup olarak UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti. Ancak Royal Antwerp'in 2 puanda kalması sebebiyle de yollarına Avrupa Konferans Ligi'nde devam etmeleri kesinleşti.

1 puana lider

Bundesliga ekibi ise Kadıköy'den 1 puan çıkarması halinde grubu lider tamamlamayı garantileyecek. Olası mağlubiyet durumunda ise Olympiakos'un Belçika'da puan kaybı yaşamasını bekleyecek.

Puan durumu;

1- Eintracht Franfkurt - 11 puan
2- Olympiakos - 9 puan
3- Fenerbahçe - 5 puan
4- Royal Antwerp - 2 puan

İlk iki maçta eşitlik

Fenerbahçe ile Eintracht Frankfurt tarihlerinde 3. kez karşı karşıya gelecek. İlk iki mücadele 2-2 ve 1-1'lik skorlarla berabere sonuçlandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum