Fenerbahçe Fransa seferinde

Sarı-lacivertli yönetim Nabil Dirar, Rachid Ghezzal ve bir kaleci transferi için Fransa’ya çıkarma yaptı.

Fenerbahçe Fransa seferinde
06 Haziran 2017 - 10:31

Fenerbahçe yönetimi, gelecek sezonun kadrosunu kurmak için temaslarını yoğunlaştırdığı transfer harekâtında sona yaklaşıyor. Sarı-lacivertli yönetimde transfer komitesi üyeleri, üç futbolcunun transferinde son görüşmeleri yapmak için Fransa’ya çıkarma yaptı.

Fenerbahçe’nin hedefindeki ilk isim, elbette Monaco’nun sağ kanat oyuncusu Nabil Dirar. Hem sağ bekte, hem de orta sahanın sağında göre yapabilen Faslı oyuncunun kulübü ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Sarı-lacivertli yöneticiler son pazarlıkları yaparak 31 yaşındaki futbolcuyu transfer etmeyi planlıyor.

GHEZZAL’IN BONSERVİSİ YOK

Fenerbahçe’nin Fransa’daki ikinci hedefi ise Olympique Lyon’un Cezayirli oyuncusu Rachid Ghezzal. Fransız ekibinde sarı-lacivertlilerin transferini tamamladığı Valbuena ile birlikte forma giyen 25 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran tarihi itibarı ile sona eriyor. Fenerbahçe, bonservis almayı düşündüğü orta saha oyuncusu ile bire bir görüşerek ücret konusunda anlaşmaya varmaya çalışıyor.

Fenerbahçeli yöneticiler Fransa seferini, kaleci transferi ile ilgili çalışmalarda bulunarak yapacak. Sarı-lacivertli takımda Volkan Demirel’in büyük olasılıkla gelecek sezon da takımda kalacak olmasına rağmen, iyi bir yedek kaleci arayışı sürüyor.
Kaynak: Milliyet

YORUMLAR

  • 0 Yorum