Fransa'da Kante sakatlandı

İzlanda ile Rejkjavik'te oynanan karşılaşma öncesi sakatlanan Chelsea'li futbolcu Türkiye'ye karşı da oynayamayacak.

Fransa'da Kante sakatlandı
12 Ekim 2019 - 15:12 - Güncelleme: 12 Ekim 2019 - 16:49

2020 avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri H Grubu 8. Hafta maçında Paris'te A Milli Takımımız'la karşılaşacak olan Fransa'da Lloris, Pogba ve Mbappe'nin ardından N'Golo Kante de sakatlandı.

İzlanda ile Rejkjavik'te oynanan karşılaşma öncesi sakatlanan Chelsea'li futbolcu Türkiye'ye karşı da oynayamayacak.

Fransa Milli Takımı'nın orta sahasında ye alan bir başka Premier Lig oyuncusu Paul Pogba da sakatlığı nedeniyle İzlanda ve Türkiye karşılaşmalarının kadrosuna çağrılmamıştı.

Paris Saint Germain'de forma giyen ve sakatlığı tam olarak geçmemesine karşın aday kadroya çağrılan Kylian Mbappe de İzlanda ve Türkiye maçları için kadroya çağrılmamıştı.

Fransa Milli Takımı'nın tecrübeli kalecisi Hugo Lloris de Premier Lig'de oynanan Brighton - Tottenham karşılaşmasının ilk dakikalarında geçirdiği sakatlık yüzünden 3 aya yakın süre forma giymeyecek. Lloris'in yokluğunda İzlanda'ya karşı Fransa Milli Takımı'nın kalesini Marsilyalı Mandanda korumuştu.

Ay-Yıldızlı takımla Saint-Denis'teki Stade de France'da 14 Ekim 2019 Pazartesi günü saat 21.45'te karşılaşacak Fransa'nın teknik direktör Didier Deschamps tarafından belirlenen 22 kişilik aday kadrosunda şu isimler bulunuyor:

Kaleciler: Steve Mandanda (D.Marsilya), Alphonse Areola (Real Madrid), Mike Maignan (LOSC Lille)

Defans: Lucas Hernandez (Bayern Münih), Lucas Digne (Everton), Raphaël Varane (Real Madrid), Clément Lenglet (FC Barcelona), Presnel Kimpembe (PSG), Kurt Zouma (Chelsea), Léo Dubois (O.Lyon), Benjamin Pavard (Bayern Münih)

Orta saha: Tanguy Ndombélé (Tottenham), Moussa Sissoko (Tottenham), Blaise Matuidi (PSG), Corentin Tolisso (Bayern Münih)

Forvet: Olivier Giroud (Chelsea), Antoine Griezmann (FC Barcelona), Kingsley Coman (Bayern Münih), Wissam Ben Yedder (AS Monaco), Jonathan Ikoné (Lille), Thomas Lemar (Atlético Madrid), Alassane Plea (Borussia Mönchengladbach)

YORUMLAR

  • 0 Yorum