Tarsus İdman Yurdu - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda ?

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur karşılaşmasında Fenerbahçe deplasmanda Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşacak. Tarsus İdman Yurdu - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda ?

Tarsus İdman Yurdu - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda ?
12 Ekim 2019 - 14:35 - Güncelleme: 22 Ekim 2019 - 12:23

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur karşılaşmasında Fenerbahçe deplasmanda TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu ile karşılaşacak.

Tarsus İlçe Stadı'nın naklen yayın ve protokol anlamında yetersiz olması nedeniyle karşılaşma Mersin'de oynanacak.

Tarsus İdman Yurdu - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda ?

30  Ekim Çarşamba günü saat 20:30'da oynanacak karşılaşmanın ve hakemleri henüz açıklanmadı.

Mücadelenin; Ziraat Türkiye Kupası'nın yayıncı kuruluşu olan A Spor'dan naklen yayınlanması bekleniyor.

Kupa'yı 6 kez müzesine götüren Fenerbahçe geçtiğimiz sezon Süper Lig'i 6. sırada bitirdiği için Ziraat Türkiye Kupası'na 4. Tur'dan itibaren katılıyor.

Tarsus'un renkleri de sarı-lacivert

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 15 puanla dördüncü sırada bulunan Tarsus İdman Yurdu Kupa'nın 3. tur maçında Darıca Gençlerbirliği'ni 4-0 yenerek elemişti.

1923 yılında kurulan ve renkleri sarı-lacivert olan Tarsus İdman Yurdu'nu Galatasaray'ın eski sol kanat oyuncusu Ergün Penbe çalıştırıyor.

Beraberlikte uzayacak

Tek maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacak karşılaşmanın normal süresi berabere sonuçlanırsa 30 dakikalık iki uzatma devresi oynanacak. Uzatmalarda da eşitlik bozulmazsa tur atlayan tarafı penaltılar belirleyecek.

5. Tur'dan itibaren çift maç oynanacak 

Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu'nda tur atlayacak 27 takım, geçtiğimiz sezon Süper Lig'i ilk 5 sırada tamamlayan Galatasaray, Medipol Başakşehir, Beşiktaş, Trabzonspor ve Btc Türk Yeni Malatyaspor'un katılımıyla 5. Tur'da çift maçlı eleme sistemi üzerinden karşılaşacak.

Final 21 Mayıs 2020'de

Son 16 Turu, Çeyrek Final ve Yarı Final maçları çift maç olarak oynandıktan sonra 21 Mayıs 2020'deki final karşılaşması tek maç olarak yapılacak. 

Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu'nda oynanacak karşılaşmalar şöyle:

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur karşılaşmasında Fenerbahçe deplasmanda TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşmalarının tarihleri açıklandı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum