Ve Menez Antalyaspor'a imza attı

Kırmızı-beyazlıların 3 yıllık sözleşme imzaladığı Fransız yıldız, “Süper Lig’in zorluk derecesi oldukça yüksek. Benim gibi Avrupa'dan gelen transferler, bu dereceyi daha yukarı seviyelere çekecektir” dedi.

Ve Menez Antalyaspor'a imza attı
21 Haziran 2017 - 15:46

Süper Lig’de geçen sezonun flaş ekiplerinden Antalyaspor, transfer döneminde de gündemde kalmayı sürdürüyor. Kırmızı-beyazlılar, anlaşmaya vardığı ve Antalya’ya getirdiği Fransız yıldız Jeremy Menez ile üç yıllık sözleşmeye imza attı.

Menez için Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde imza töreni düzenleyen Antalyaspor Kulübü’nün başkanı Ali Şafak Öztürk, “Menez transferi bizim için önemli bir hamleydi. Kulübümüze çok faydası olacağına inanıyoruz. Bundan sonra da performansıyla kulübümüzü çok iyi yerlere taşıyacaktır. Kendisine inanıyoruz, güveniyoruz ve beklentimiz büyük" dedi.

30 yaşındaki Fransız futbolcu ise Antalya'da çok sıcak karşılandığını aktararak, “Burada olmak gurur verici, çok mutluyum. Ligin başlaması için sabırsızlanıyorum. Güzel bir şehirde futbol oynayacağım. Tek amacım galibiyetler almak, futbol tutkunu Antalyaspor taraftarını memnun etmek” diye konuştu.

“FAVORİ POZİSYONUM SOL AÇIK”

Favori pozisyonunun sol açık olduğunu belirten Menez, “Öncelikle ilk 11'de olmayı hedefliyorum. Hoca nerede görev verirse orada oynayacağım” derken, transferinde Antalyasporlu Samuel Eto’o’nun etkisi olup olmadığı sorusuna da şu yanıtı verdi:

“Daha önce Eto'o ile karşılıklı oynadık. Transfer sürecinde burada olduğunu bildiğim için tabii bir rol oynadı. En önemlisiyse 15 gün önce transfer görüşmesi için geldiğim Antalya'da kendimi çok iyi hissettim ve Antalyaspor'a gelmeye karar verdim.”

Jeremy Menez, yakından takip ettiğini belirttiği Süper Lig için de şu yorumu yaptı: “Zorluk derecesi oldukça yüksek. Lyon-Beşiktaş Avrupa Ligi maçını izledim. Benim gibi Avrupa'dan gelen transferler, Süper Lig'in özellikle zorluk derecesini daha yukarı seviyelere çekecektir.”


YORUMLAR

  • 0 Yorum