Galatasaray'ın Salih Dursun zararı

Galatasaray’a büyük umutlarla Kayserispor’dan transfer edilen Salih Dursun, Igor Tudor’un raporu doğrultusunda kadroda düşünülmedi. Opsiyon hakkı bulunan Antalyaspor, oyuncuyu 250 bin TL’ye bitirdi.

Galatasaray'ın Salih Dursun zararı
08 Haziran 2017 - 16:27

2014 yılında Galatasaray’a Kayserispor’dan 2 milyon 750 bin euro bedelle transfer olan Salih Dursun, devre arasında gönderildiği Antalyaspor’a transfer oldu.

Gelecek sezonda sağlam bir ekip kurmanın gayretinde olan Galatasaray, Igor Tudor’un önderliğinde transferde ince eleyip sık dokuyor.

Sözleşmesi tamamlanan oyuncular için yönetime rapor sunan Tudor, Salih Dursun için de veto kararı verdi. Kayserispor’dan büyük umutlarla transfer edilen genç oyuncu beklentilerin altında kalmış, ritim bulamayınca kiralık olarak başka takımlara gönderilmişti.

TRABZON OLMADI ANTALYA

En son Trabzon’da sezon başında Florya’ya gelen Salih, ocak ayında Rıza Çalımbay’ın isteğiyle Antalyaspor’a kiralandı. Opsiyonuyla birlikte takıma kazandırılan genç oyuncu için Antalyaspor 250 bin TL’lik satın alma opsiyonunu kullandı.

Galatasaray böylelikle 2014 yılında 10 milyon TL verdiği oyuncudan büyük bir zarar ederek 250 bin TL’ye oyuncunun rotasını belirledi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum