Holmen'e 'naklen' teklif

Süper Lig’de müthiş bir sezon geçiren Başakşehir’in orta saha oyuncusu Holmen’e canlı yayında transfer teklifi yapıldı. İsveçli futbolcuya, Elfsborg Kulübü’nün başkanı canlı yayında çağrıda bulundu: Elfsborg’a dön.

Holmen'e 'naklen' teklif
08 Haziran 2017 - 16:38

Bu sezon ligde ikinci, Türkiye Kupası’nda da final oynama başarısı gösteren Medipol Başakşehir’de Samuel Holmen’e talip çıktı.

İsveçli futbolcunun eski takımı olan Elfsborg’un başkanı Bosse Johansson katıldığı televizyon programında Holmen’e çağrıda bulundu.

Kulübün yapacağı transferlerden söz eden Johansson, eski futbolcuları holmen hakkında soruya “Hem kadromuzun  durumu çok müsaait, hem de ekonomik durumumuz. Evine dön Samuel. Sen bizim hayalini kurduğumuz bir oyuncusun” ifadelerini kullandı.

“BİZİM İÇİN BİR IKON”

Kulüp başkanı Johansson, Holmen’in yetiştiği kulüp olan Elfsborg için ikon oyunculardan birini olduğunu sözlerine ekledi.

Ülkenin basınına da yansıyan haberde bu sezon ligde yalnızca 756 dakika süre alabilen Holmen’in Elfsborg’a dönmesinin çok da sürpriz olamayacağı iddia edildi.

2018 yılına kadar sözleşmesi devam eden 32 yaşındaki Holmen’in ise takımının Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olması nedeniyle kararsız olduğu bildirildi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum