Zlatan İbrahimovic'e büyük şok

Sky Sports, Manchester United Kulübü’nün İsveçli futbolcu için sözleşmedeki opsiyonu kullanmayacağını ve kontratı uzatmayacağını iddia etti.

Zlatan İbrahimovic'e büyük şok
08 Haziran 2017 - 16:17

Premier Lig ekibi Manchester United’ın, geçen sezon içinde sakatlanan Zlatan İbrahimovic’le sözleşmesini uzatmayacağı iddia edildi. İngiliz yayın kuruluşu Sky Sports’un haberine göre, Kırmızı Şeytanlar, geçen sezon Paris Saint Germain’den transfer ettiği ve 1 yıl opsiyonu bulunan İsveçli futbolcuyla yollarını ayıracak.

Zlatan İbrahimovic, 20 Nisan tarihinde, Machester United'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Anderlecht ile oynadığı çeyrek final maçında sakatlanmış, daha sonra çapraz bağları yırtıldığı açıklanan İsveçli futbolcunun 6-9 ay arası bir süre sahalardan uzak kalacağı belirtilmişti.

MOURINHO, “UZATILACAK” DEMİŞTİ

Geçen yıl kasım ayında İbrahimovic ile ilgili bir açıklama yapan Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho, İsveçli golcünün sözleşmesindeki 1 yıllık opsiyonu kullanacaklarını ve kontrat süresinin bir yıl daha uzatılacağını açıklamıştı. Zlatan Ibrahimovic de sakatlığının ardından her fırsatta çok kısa süre içinde iyileşeceğini ve Manchester United formasına yeniden kavuşacağını söylüyordu.

35 yaşındaki futbolcu, iddianın gerçek çıkması halinde bonservisini alarak bedelsiz olarak istediği kulübe transfer olabilecek. İsveçli yıldız son olarak geçtiğimiz mayıs ayının başında başarılı bir operasyon geçirmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum