Galler - Danimarka muhtemel 11'ler

​​​​​​​EURO 2020 son 16 turunda Galler ile Danimarka kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Galler - Danimarka muhtemel 11'ler
26 Haziran 2021 - 00:44 - Güncelleme: 27 Haziran 2021 - 01:00
Galler ile Danimarka, EURO 2020 son 16 turunda kozlarını paylaşıyor. Amsterdam Arena'da oynanacak karşılaşmayı Alman hakem Daniel Siebert yönetecek. Mücadele saat 19:00'dan itibaren TRT 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Galler: Ward, Roberts, Mepham, Rodon, Davies, James, Ramsey, Allen, Morrell, Bale, Moore

Danimarka: Schmeichel, Christensen, Kjaer, Vestergaard, Wass, Delaney, Hojbjerg, Maehle, Damsgaard, Braithwaite, Poulsen

Türkiye'nin grubunda sürpriz

A Milli Takım'ın grubunda yer alan ve kağıt üstünde en zayıf halka olarak görülen Galler, grubu ikinci sırada bitirmeyi başardı ve adını son 16 turuna yazdırdı. Özellikle Türkiye karşısında gösterdikleri performansla dikkat çektiler. 
Eriksen travmasına rağmen...

Turnuvadaki ilk maçlarında Eriksen kabusu yaşayan ve en önemli oyuncularını kaybeden Danimarka, bu travmaya rağmen ayağa kalktı. Belçika'ya karşı mağlubiyete karşın ortaya koydukları oyun takdir topladı. Grubun son karşılaşmasında ise Rusya'yı farklı yenerek gerekeni yaptılar.

Danimarka 5-4 önde

Danimarka ile Galler arasında oynanan 9 maçın 1'i berabere bitti. Danimarka 5 karşılaşmayı kazanırken Galler 4 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum