İtalya - Avusturya muhtemel 11'ler

​​​​​​​EURO2020 son 16 turunda İtalya ile Avusturya kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

İtalya - Avusturya muhtemel 11'ler
26 Haziran 2021 - 00:44 - Güncelleme: 27 Haziran 2021 - 01:03
İtalya ile Avusturya, EURO2020 son 16 turunda kozlarını paylaşıyor. Wembley'de oynanacak karşılaşmayı İngiliz hakem Anthony Taylor yönetecek. Mücadele saat 22:00'dan itibaren TRT 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

İtalya: Donnarumma, Lorenzo, Bonucci, Acerbi, Spinazzola, Verratti, Jorginho, Barella, Berardi, Insigne, Immobile

Avusturya: Bachmann, Lainer, Dragovic, Hinteregger, Alaba, Ilsanker, Grillitsch, Schlager, Sabitzer, Baumgartner, Arnautovic

Türkiye'nin grubunda rahat turladı

2018 Dünya Kupası bileti alamayan ve sonrasında ciddi bir yeniden yapılanmaya giden İtalya, turnuvaya çok formda geldi. UEFA muhabirlerinin 3'te 1'inin gizli favori olarak gösterdiği Türkiye karşısında gösterişli bir performans ortaya koyarak net bir galibiyet aldılar. Sonrasında ise İsviçre'yi de 3-0 mağlup ederek üst tura çıkmayı garantilediler. Grubun son mücadelesinde ise yedek ağırlı kadroya rağmen Galler'i de yenerek 3'te 3 ile tur biletini aldılar.
Beklentinin üstünde

Hollanda ile Ukrayna'yı zorlaması beklenen Avusturya, grup maçlarında çok daha fazlasını yaptı. Kuzey Makedonya'yı mağlup ederek avantajlı bir başlangıç yapan Foda'nın öğrencileri, Hollanda yenilgisine rağmen düşüş yaşamadı ve kader maçunda Ukrayna'yı tek golle yenerek grubunu ikinci sırada tamamlamayı başardı.

İtalya 6-1 önde

İtalya ile Avusturya arasında oynanan 9 maçın 2'si berabere bitti. Gök Maviler 6 karşılaşmayı kazanırken Avusturya 1 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum