Kevin Durant'ten eleştirilere sert yanıt

Sezon başında Golden State ile sözleşme imzalayan Kevin Durant, takımının ligdeki eşitliği bozduğu eleştirilerine sert cevap verdi.

Kevin Durant'ten eleştirilere sert yanıt
28 Mayıs 2017 - 17:09 - Güncelleme: 28 Mayıs 2017 - 17:17

2014-2015'te NBA şampiyonluğu yaşayan, geçtiğimiz sezon da finalde Cleveland'a kaybeden Golden State'te Kevin Durant'in takıma dahil edilmesi ligde dengesizlikler yarattığı gerekçesiyle eleştirilmişti. Son olarak California ekibinin play-off'larda önüne çıkan bütün takımları yenerek 12-0 ile NBA finallerine yükselmesi büyük yankı uyandırırken Kevin Durant, aldığı eleştirilere cevap verdi. 

"DOĞU KONFERANSINI DAHA İYİ YAPAMAM"

Trendbasket'in haberine göre kariyerinde ikinci kez NBA finallerinde yer alan Durant, kendisine eşitliği bozması sebebiyle gelen eleştirileri reddederek, "Orlanda Magic'in 5-6 sezondur play-off'larda yer alamaması ya da Brooklyn Nets'in Kevin Garnett, Paul Pierce ve Jason Terry karşılığında bütün draft haklarını Boston Celtics'e vermesine ben sebep olmadı. Bu rakiplerin kötü oynamasının sebebi ben miyim? Her takım için sahada olamam ve sadece Oklahoma'dan ayrıldım. Doğu Konferansı'nı ben daha iyi yapamam ya da Batı'daki takımları daha iyi gösteremem" şeklinde konuştu.

20 MAÇ KAÇIRDI

Bu sezon yaşadığı sakatlıklar sebebiyle 20 maç kaçıran ve 33.4 dakika süreyle 25.1 sayı, 8.3 ribaund ve 4.8 asistleri tutturan Durant, play-off'larda da bu ortalamalara çok yakın istatistikler sergileyerek takımının başarısında rol oynadı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum