Golden State-Cleveland maçı saat kaçta hangi kanalda

Golden State Warriors ile Cleveland Cavaliers arasında oynanacak NBA Finalleri bu gece başlıyor.

Golden State-Cleveland maçı saat kaçta hangi kanalda
01 Haziran 2017 - 17:56

Tarihte ilk kez üst üste üçüncü kez aynı takımların rekabetine sahne olacak final serisi bu gece yani 2 Haziran itibarıyla başlıyor. Bir tarafta Batı şampiyonu Golden State Warriors, diğer tarafta da son NBA şampiyonu Cleveland Cavaliers zafer için mücadele edecek. 

TV 8.5'TAN YAYINLANACAK

Golden State ile Cleveland arasındaki ilk maç Oracle Arena'da 04:00'te oynanacak ve karşılaşma TV 8.5'tan canlı olarak yayınlanacak. 

WARRIORS İNTİKAM İSTİYOR

Geçtiğimiz sezon yedi maç sonunda Cleveland'a kaybederek şampiyonluğu kaçıran Golden State Warriors, Kevin Durant takviyesiyle rakibinden intikam almaya çalışacak. 

CLEVELAND ÜNVANINI KORUMA PEŞİNDE

2015'te mağlup olduğu California ekibini geçtiğimiz sezon mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Cleveland Cavaliers, bu sezon da ünvanını korumak istiyor. 

REKOR KIRARAK FİNALE GELDİLER

Play-off'larda ilk turda Portland'ı yarı finalde Utah'ı ve finalde San Antonio'yu maç kaybetmeden geçen Golden State, tarihte çıktığı bütün karşılaşmaları kazanarak finale çıkan ilk takım olmayı başardı. 

CAVS'A TEK DARBE CELTICS'TEN

Rakibinin rüya gibi geçirdiği play-off'larda Cleveland da çok iyi bir dereceye imza attı. LeBron James ve arkadaşları ilk turda Indiana Pacers'ı ve yarı finalde Toronto Raptors'ı fire vermeden geçerken doğu finalinde Boston'a sadece bir maç kaybetti. Bu sonuçlarla Ohio ekibi NBA finaline 12 galibiyet ve 1 beraberlikle gelmeyi başardı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum