Golden State tarihe geçmeye hazırlanıyor

Cleveland karşısında ilk üç maçı da kazanan Golden State, bu karşılaşmayı kazanması durumunda tarihte play-off'larda hiç kaybetmeden şampiyonluğa ulaşacak ilk takım olacak.

Golden State tarihe geçmeye hazırlanıyor
09 Haziran 2017 - 16:31 - Güncelleme: 09 Haziran 2017 - 16:51

NBA finalleri dördüncü maçında Cleveland deplasmanına çıkacak olan Golden State Warriors, bu mücadeleyi kazanması halinde play-off tarihinde hiç kaybetmeden şampiyonluğu kazanacak ilk takım olma onuruna erişecek. 

TV 8.5'TAN YAYINLANACAK

İki ekip arasında Quicken Loans Arena'da oynanacak maç 04:00'ten itibaren TV 8.5'tan canlı yayınlanacak. 

WARRIORS DURDURULAMIYOR

Bu sezon müthiş bir performans sergileyerek normal sezonu lider tamamlayan ve aynı başarıyı play-off'larda da sürdüren Golden State, ilk turda Portland, yarı finalde Utah ve batı finalinde de de San Antonio'yu 4-0'lık serilerle geçerek NBA finaline yükseldi. California ekibi, finallerde de Cavaliers'ı ilk üç maçta da yenilerek 15-0'lık bir seri yakaladı. 

LEBRON YETMİYOR

Batı şampiyonu karşısında çok üstün bir oyun ortaya koyan ve 32 sayı, 12.3 ribaund ve 10.3 asist ile triple-double ortalamaları tutturan LeBron James'in performansı tek bir galibiyet için dahi yetmedi.

TARİHTE İLK OLMAYA HAZIRLANIYORLAR

Normal sezonun ardından çıktığı 15 maçı da kazanan Golden State, Cleveland'ı bir kez daha mağlup etmesi durumunda, play-off'larda hiçbir maçı kaybetmeden NBA şampiyonluğu kazanacak ilk takım olacak. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum