Gözler İngiltere ve Kuzey Makedonya'da

Kuzey Makedonya bir sürprize imza atar mı? İngiltere beklentileri karşılayacak mı? EURO 2020'de C ve D Grubu'nda yer alan takımları değerlendiriyoruz. Hangi takımlar önde, hangileri sürpriz peşinde?

Gözler İngiltere ve Kuzey Makedonya'da
11 Haziran 2021 - 10:34
FUTBOO | EURO 2020'de C ve D Grup maçlarında yine güzel maçlar bizleri bekliyor olacak.Özellikle C Grubu'nda Hollanda favori olsa da, grubun en zayıf halkası olan Kuzey Makedonya'nın bile sürpriz şansı bulunuyor.
 
C Grubu; Hollanda, Avusturya, Ukrayna, Kuzey Makedonya

C Grubu'nda Hollanda, Ukrayna, Avusturya ve Kuzey Makodanya yer alıyor. Bu grup ile başlayacak olursak Hollanda favori gibi gözükse de işleri hiç kolay değil. Son yıllarda da görüldüğü gibi istediği sonuçları alamayan bir takım. Ve başlarında pek de bir başarısı olmamasına rağmen sürekli kendisine iş bulan Frank de Boer var...

Hollanda grup lideri olmazsa şaşırtıcı olmayacaktır. Zira son yıllarda büyük bir çıkış içinde olan Ukrayna var. EURO 2020'nin en genç teknik direktörü olan Andriy Shevchenko yönetimindeki Ukrayna'ya dikkat etmek gerek. Zor gol yiyen, oldukça organize bir takım. Avusturya ise inişli çıkışlı bir performans gösteriyor. En iyi 3.ler kategorisine girmek de onlar için iyi sonuç olabilir.
D Grubu; İngiltere, Hırvatistan, İskoçya, Çekya

D Grubu'nda ise İngiltere, Hırvatistan, İskoçya ve Çekya karşı karşıya gelecek. Bu grupta İngiltere'yi bir tarafa ayırırsak çok dengeli bir grup. İngiltere, kadro kalitesi ile tabii doğal favori.

En iyi 3.lerden birisi büyük ihtimal bu gruptan çıkabilir. Hırvatistan, 2.lik için bir adım önde olsa da İskoçya ve Çekya hiç yabana atılacak takımlar değil. Bu gruptaki maçların hepsi çok zevkli olmaya aday. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum