Hırvatistan - İspanya muhtemel 11'ler

​​​​​​​EURO2020 son 16 turunda Hırvatistan ile İspanya kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Hırvatistan - İspanya muhtemel 11'ler
28 Haziran 2021 - 05:20
Hırvatistan ile İspanya, EURO2020 son 16 turunda kozlarını paylaşıyor. Parken'de oynanacak karşılaşmayı Türk hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Mücadele saat 19:00'dan itibaren TRT 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Hırvatistan: Livakovic, Vrsaljko, Lovren, Vida, Gvardiol, Modric, Brozovic, Kovacic, Vlasic, Perisic, Petkovic

İspanya: Simon, Azpilicueta, Laporte, Torres, Alba, Pedri, Busquets, Koke, Sarabia, Olmo, Morata

Son maçta turladı

Eski gücünde olmamasına karşın ilk iki maçta 2 puan almaları, İspanya için sürpriz bir başlangıç oldu. Özellikle Enrique'nin Real Madrid'den hiç oyuncu çağırmaması tartışmalarının üzerine beklentilerden uzak oyunun da gelmesi, İspanya'nın üzerindeki baskıyı artırdı. Ancak son karşılaşmada Slovakya'yı farklı mağlup ederek gerekeni yaptılar. Yine de üst tura çok formda geldiklerini söylemek doğru olmaz.

Eski Hırvatistan değil

Son büyük turnuva 2018 Dünya Kupası'nda final oynayan Hırvatistan, kadro kalitesinde süreklilik sağlasa da 3 yıl daha yaşlandı ve tempo olarak  eskisi gibi değil. Özellikle Çekya'ya verilen puan ve ortaya konan oyun, beklentilerden uzak oldu. Son karşılaşmada ise grubun zayıf halkası İskoçya'yı yenerek son 16 biletini aldılar.

İspanya 3-2 önde

Hırvatistan ile İspanya arasında oynanan 5 maçın beraberlik sonucu çıkmadı. Boğalar 3 karşılaşmayı kazanırken Hırvatistan 2 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum