İngiltere-Almanya muhtemel 11'ler

​​​​​​​EURO2020 son 16 turunda İngiltere ile Almanya kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

İngiltere-Almanya muhtemel 11'ler
29 Haziran 2021 - 10:04
İngiltere ile Almanya, EURO2020 son 16 turunda kozlarını paylaşıyor. Wembley'de oynanacak mücadele saat 19:00'dan itibaren TRT 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

İngiltere: Pickford, Walker, Stones, Maguire, James, Phillips, Rice, Trippier, Foden, Sterling, Kane

Almanya: Neuer, Ginter, Hummels, Rüdiger, Kimmich, İlkay, Kroos, Gosens, Müller, Havertz, Gnabry

Kadro ve oyun tartışmaları

Grubu lider tamamlamalarına rağmen performansları tartışılan takımların başında İngiltere geliyor.  Harika bir jenerasyon, güçlü bir kadro ve ev sahibi avantajı... Bunlara rağmen 3 maçta atılan 2 golle kazanılan 7 puan. Gerek Southgate'in tercihleri gerek bunca yeteneğe karşın yaşanılan üretim sorunun nasıl çözüleceği merak ediliyor. Almanya karşısında çok daha fazlasını yapmaları gerekecek.

Elenmenin kıyısından döndüler

Uzun zaman sonra büyük bir turnuvaya favori olarak gelmeyen Almanya, ilk maçta Fransa'ya mağlup oldu. Ancak ikinci mücadelede Portekiz'i 4-2 ile devirmeleri dikkat çekiciydi. Acaba yine favoriler arasına girdiler mi denilirken Macaristan karşısında korku dolu anlar yaşadılar. Karşılaşmanın 84. dakikasına kadar eleme potasında olan Almanlar, Goretzka'nın golüyle yola devam dediler.

Almanya 5-4 önde

İngiltere ile Almanya arasında oynanan 10 maçın 1'i berabere bitti. Panzerler 5 karşılaşmayı kazanırken İngilizler 4 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum