İsveç-Ukrayna muhtemel 11'ler

​​​​​​​EURO2020 son 16 turunda İsveç ile Ukrayna kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

İsveç-Ukrayna muhtemel 11'ler
29 Haziran 2021 - 10:04
İsveç ile Ukrayna, EURO2020 son 16 turunda kozlarını paylaşıyor. Hampden Park'ta oynanacak mücadele saat 22:00'dan itibaren TRT 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

İsveç: Olsen, Lustig, Lindelöf, Danielson, Augustinsson, Larsson, Ekdal, Olsson, Forsberg, Isak, Berg

Ukrayna: Bushchan, Karavaev, Zabarnyi, Mitvienko, Mykolenko, Shaparenko, Stepanenko, Zinchenko, Yarmolenko, Malinovskiy, Yaremchuk

Zorlu grubu zirvede bitirdi

Grubunda Polonya ile ikincilik yarışı vermesi beklenen İsveç, beklentilerin üstünde bir performans sergiledi. Direkt rakipleri hem Slovakya hem Polonya'yı mağlup eden Andersson'un öğrencileri, İspanya'dan da 1 puanı alarak grubu lider bitirmeyi başardı.

Avusturya darbesine rağmen ayakta kaldı

Elemelerdeki performansı sebebiyle turnuvada sürpriz yapabileceği düşünülen takımlardan olan Ukrayna, 3 maçta 3 puan alabildi. Hollanda'ya direnç göstermelerine karşın Kuzey Makedonya karşısında zorlanarak kazanmaları şaşırtıcı oldu. Son maçta ise Avusturya'ya kaybettiler ve İsveç karşısına sarsılmış şekilde çıkacaklar.

Ukrayna 2-1 önde

İngiltere ile Almanya arasında oynanan 10 maçın 1'i berabere bitti. Panzerler 5 karşılaşmayı kazanırken İngilizler 4 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum