Ospina için tarih belli oldu

Fenerbahçe'nin anlaşmaya çok yaklaştığı David Ospina'nın, Kolombiya'nın hazırlık maçlarının ardından Sarı-Lacivertliler ile masaya oturması bekleniyor.

Ospina için tarih belli oldu
01 Haziran 2017 - 16:59 - Güncelleme: 01 Haziran 2017 - 17:25

Bu sezon yaşadığı hayal kırıklıklarının ardından gelecek sezona çok iddialı girmek isteyen Fenerbahçe'nin peşinde olduğu David Ospina ile oyuncunun milli maçlarının ardından masaya oturması bekleniyor. 

MİLLİ TAKIM MAÇLARININ ARDINDAN SÖZLEŞME İMZALAYACAK

Kolombiya Milli Takımı'yla 7 ve 13 Haziran'da İspanya ile Kamerun karşısına çıkacak tecrübeli kalecinin bu maçların ardından Sarı-Lacivertliler ile resmi sözleşmeye için bir araya gelmesi bekleniyor. 

TIMES GAZETESİ ANLAŞMAYI DOĞRULAMIŞTI

Arsenal'da bu sezon Petr Cech'in ardında kalan ve FA Cup ile Şampiyonlar Ligi maçlarında kaleyi koruyan David Ospina için geçtiğimiz günlerde Times gazetesinden Fenerbahçe ile anlaştı iddiası gelmişti. 

ARSENAL'DAN AYRILMASINA KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR

Özellikle Arsene Wenger'in takımda kalacağının kesinleşmesinin ardından oyuncunun Londra ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, Roma'da kiralık süresi sona eren Wojciech Szczesny'nin de takıma dönüşü Ospina'nın ayrılığını güçlendiren bir başka etken olarak görülüyor. 


DAVID OSPINA KİMDİR? ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ?




YORUMLAR

  • 0 Yorum