Kalinic'ten NBA'e eleştiri geldi

Fenerbahçe'nin yıldızı Nikola Kalinic, Golden State-Cleveland serisi üzerinden NBA'i eleştirdi.

Kalinic'ten NBA'e eleştiri geldi
09 Haziran 2017 - 10:09 - Güncelleme: 09 Haziran 2017 - 10:32

Turkish Airlines EuroLeague'de şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe'de Final Four'da ortaya koyduğu performansla alkış toplayan Kalinic, Golden State Warriors'ın final serisinde Cleveland Cavaliers karşısında 3-0 öne geçmesinin ardından NBA'e eleştiride bulundu.

DURANT-WARRIORS ELEŞTİRİLERİNE KATILDI

Sezon başında Kevin Durant'in Warriors'a katılmasının ardından NBA yönetimi haksız rekabete izin verdiği gerekçesiyle ağır eleştirilere maruz kalmıştı. Bu eleştiriler Golden State'in play-off'larda hiç kaybetmeden kazandığı 12 maçla birlikte artarken finallerde dahi California ekibinin durdurulamaması üzerine tavan yaptı. Warriors'ın Kevin Durant transferi ile haksız rekabet oluşturduğu tenkitlerine Nikola Kalinic de katıldı.

PAUL-LAKERS TAKASIYLA DEM VURDU

Fenerbahçe'nin yıldızı, NBA yönetimini daha önce Chris Paul'ün Los Angeles Lakers'a takasına izin vermemesini örnek göstererek eleştirdi ve Kevin Durant-Warriors birlikteliğine dem vurdu. 

TWITTER'DAN YAZDI

Twitter'dan ironik bir yazı paylaşan Kalinic, "Chris Paul'ün Lakers'a transfer olmaması iyi bir şey çünkü çok güçlü olacaklardı" ifadelerine yer verdi. 

NE OLMUŞTU?

2011 yılında Los Angeles Lakers, o zaman New Orlenas Hornets forması giyen Chris Paul'ün transferi için kulüple anlaşmış, Houston Rockets'ın da dahil olduğu üç takımlı takas için her şeyi hazırlamıştı. Ancak dönemin NBA yönetimi, bu transferin haksız rekabet yaratacağını öne sürerek Chris Paul'ün Kobe Bryant ile aynı takımda oynamasına izin vermemişti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum