Karavaev isyan etti

Devre arasında birçok isimle görüşmesine rağmen transferin son gününde Oleksandr Karavaev’i kadrosuna katmıştı. Oyuncudan verim alamayan Fenerbahçe, eleştirinin de hedefi oldu.

Karavaev isyan etti
06 Haziran 2017 - 13:51

Fenerbahçe, Dirk Advocaat’ın kabarık orta listesinden hiçbir isme imza attıramayınca Hollandalı hocanın, “Takıma katkı sağlayacak, istediğim tarzda bir oyuncu. Bütçe uygunsa alalım” yönünde rapor verdiği Karavaev’i kadrosuna katmıştı.

Oyuncu ilk geldiğinde antrenmanlarda ve hazırlık maçlarındaki istekli görüntüsüyle takımda süre alabilecek gibi gözüküyordu. Ardından ülke basınına yaptığı açıklama ile birlikte Hollandalı teknik adamla iplerini kopardı.

Karavaev, Advocaat’la ters düşmüş, “İkili mücadelelerde zayıf. İstediğim seviyeye ulaşamadı” değerlendirmesinde bulunarak oyuncunun durumunu belli etmişti.

KONTRATI TAMAMLANDI

Kontratı tamamlandıktan sonra ülke basınına konuşan Karavaev, “Fenerbahçe’de kontratım bitti ve ayrıldım. Ancak kimse bana bir şey söylemedi ve takımdan ayrılıyor olmamdan da kimsenin bilgisi yok” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe ile 6 maça çıkan Karavaev 1 gol, 1 asistle katkı sağladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum