Konyaspor Aykut Kocaman'ı omuzlarda uğurluyor

Yeşil-beyazlı yönetim, takımı 3 yıl boyunca tarihi başarılara taşıyan teknik direktör Aykut Kocaman için veda programı düzenledi. Yarın Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda gerçekleştirilecek törende Aykut Kocaman futbolcuları ve taraftarlarıyla son kez kucaklaşacak.

Konyaspor Aykut Kocaman'ı omuzlarda uğurluyor
06 Haziran 2017 - 14:27

Atiker Konyaspor, 3 sezondur takımın başında bulunan ve gelecek sezon Fenerbahçe’yi çalıştıracak olan teknik direktör Aykut Kocaman için veda programı düzenledi.

Konyaspor yönetimi, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, “Omuzlarda uğurluyoruz” başlığını kullanarak şu duyuruyu yaptı:



“Atiker Konyaspor’umuza ilkleri yaşatan sayın hocamız Aykut Kocaman için yarın Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda veda programı düzenlenecek.

KOCAMAN, KULÜP TARİHİNE GEÇTİ

Saat 16.00’da stadyum içinde yer alan basın toplantı salonunda basın mensuplarıyla bir araya gelecek olan Aykut Kocaman 17.00’de taraftar ile buluşacak. Stadyumun kapıları saat 16.00’da açılacak.  Aykut Hocamız için hazırladığımız veda programına bütün Konyalıları ve büyük Konyaspor taraftarını belirtilen saatte Büyükşehir Belediye Stadyumuna bekliyoruz.”

2014-2015 sezonunda Konyaspor’un başına geçen Aykut Kocaman, yeşil-beyazlı takıma 95 yıllık tarihinde ilk kez Türkiye Kupası kaldırtmış, iki kez de UEFA Avrupa Ligi'nde oynama hakkı kazandırmıştı. Konyaspor, 2015-2016 sezonunda da tarihinde ilk kez ligi 3. sırada bitirmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum