Lens ve Kuyt'tan Sneijder'e kutlama

Sezonu Fenerbahçe'de kiralık olarak geçiren Jeremain Lens ve bir dönem sarı-lacivertli formayı giyen Dirk Kuyt milli takımdan arkadaşları Wesley Sneijder'i kutladı.

Lens ve Kuyt'tan Sneijder'e kutlama
10 Haziran 2017 - 10:49

Geçtiğimiz sezonu Fenerbahçe'de kiralık olarak tamamlayan Jeremain Lens, Hollanda Milli Takımı'ndan arkadaşı Galatasaraylı Wesley Sneijder'in doğum gününü, attığı golü, galibiyeti ve en çok forma giyme rekorunun sahibi olmasını Twitter'dan kutladı. 

KARİYERİNİN EN ÖNEMLİ GÜNLERİNDEN BİRİ

Dün oynanan maçta Hollanda, Lüksemburg'u 5-0 mağlup ederken takımının ikinci golünü kaydeden Wesley Sneijder galibiyette rol aldı. Ayrıca tecrübeli futbolcu, 131. kez milli takım formasını giyerek bu alanda da rekoru eline geçirdi. Aynı gün doğum gününü de kutlayan Wesley Sneijder, kariyerinin en önemli günlerinden birini yaşadı.

LENS VE KUYT'TAN TEBRİK

Tecrübeli futbolcuyu milli takımdan arkadaşları Jeremain Lens ve Dirk Kuyt sosyal medyada tebrik etti. 

"BU GECE SENİN GECEN"

Twitter'dan Sneijder'i tebrik eden Lens, Hollanda formasıyle fotoğraflarını paylaşarak, "33. yaş gününde 131. kez milli formayı giymeyi gol, galibiyet ve 3 puanla kutluyorsun. Bu gece senin gecen" ifadelerine yer verdi. 


"İNANILMAZ BİR BAŞARI"

Dirk Kuyt da Instagram'dan yine milli formayla Sneijder ile olan fotoğraflarını kolaj halinde paylaşarak, "131 milli maç. İnanılmaz bir başarı. Milli takım için yaptığın her şeyle gurur duyuyorum. Bütün harika anılar için teşekkürler dostum" şeklinde bir açıklama yaptı. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum