Trabzonspor'dan Beşiktaş'a kanca

Bordo-mavililer, teknik direktör Ersun Yanal’ın transfer raporu doğrultusunda genç yıldızlarına liderlik edecek ismi Beşiktaş’ta buldu. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Fikret Orman’dan Gökhan İnler’i istedi.

Trabzonspor'dan Beşiktaş'a kanca
10 Haziran 2017 - 10:23

 Spor Toto Süper Lig’de geçen sezonun devre arasındaki ara transferde Beşiktaş’tan Olcay Şahan’ı transfer eden ve milli yıldızın çok kısa süre içinde takıma büyük katkısını gören Trabzonspor, siyah-beyazlı takımdan ikinci yıldızın peşinde.

Bordo-mavili takımda teknik direktör Ersun Yanal’ın gelecek sezon için planladığı orta saha kurgusunda önemli görev alacağını rapor ettiği Beşiktaşlı Gökhan İnler için Trabzonspor yönetimi harekete geçti.

Gökhan İnler transferi için yine bizzat Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile görüşmeler yaptığı ve iki kulüp arasında başkanlar düzeyinde temas kurulduğu öğrenildi.

YANAL, LİSTENİN BAŞINA YAZDI

Teknik direktör Ersun Yanal’ın yönetime sunduğu raporda 20 yaşındaki Yusuf Yazıcı ve 22 yaşındaki Okay Yokuşlu gibi genç yıldızlara önderlik edebilecek tecrübeli bir futbolcu istediğini belirtti. Yanal’ın bu pozisyondaki muhtemel transferler için yazdığı listenin başında ise Gökhan İnler bulunuyor.

Gökhan İnler 2016-2017 sezonunda Beşiktaş’a Leicester City’den transfer edilmiş, ancak sezon boyunca beklediği kadar forma bulamamıştı. Gökhan İnler, geride kalan sezonda 14’ü lig olmak üzere 32 resmi maçta forma giyerken bunların 16’sında ilk 11’de oynadı. 32 yaşındaki futbolcu 2 de asist yaptı.
Kaynak: Fanatik

YORUMLAR

  • 0 Yorum