Lille'in Yusuf Yazıcı hamlesi bir kez daha sonuçsuz kaldı

Ahmet Ağaoğlu da transferle ilgili, “Lille Kulübü’nün ilgisi devam ediyor. Onların teklifi 15 milyon euro. Bizim istediğimiz rakamlarla onların önerdiği rakamlar arasında ciddi bir fark var.” yorumunda bulundu.

Lille'in Yusuf Yazıcı hamlesi bir kez daha sonuçsuz kaldı
03 Ağustos 2019 - 14:43 - Güncelleme: 04 Ağustos 2019 - 02:45

Trabzonspor'un milli futbolcusu Yusuf Yazıcı'yı uzun süredir kadrosuna katmak için uğraş veren Fransız LOSC Lille takımının sportif direktörü Luis Campos, İstanbul'da Trabzonspor yöneticileri ve Yusuf Yazıcı'nın menajeriyle görüşmelerde bulundu ancak transferi sonuca ulaştıramadı.

Sabah saatlerinde Türkiye'den ayrılan Portekizli futbol adamı, Yusuf Yazıcı transferi ile ilgili kendisine sorulan soruları yanıtsız bıraktı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da transferle ilgili, “Lille Kulübü’nün ilgisi devam ediyor. Yetkilileri Türkiye’de. Sürekli olarak o transferi sıcak tutuyorlar. Onlar ilk teklifl erinin üzerinde ısrarcılar. Böyle bir teklifle bu transferin gerçekleşmesi mümkün değil. Onların teklifi 15 milyon euro. Bizim istediğimiz rakamlarla onların önerdiği rakamlar arasında ciddi bir fark var.” yorumunda bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum