​​​​​​​Macaristan-Portekiz muhtemel 11'ler

​​​​​​​EURO 2020 F Grubu'ndaki ilk hafta maçında Macaristan ile Portekiz kozlarını paylaşacak.  İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

​​​​​​​Macaristan-Portekiz muhtemel 11'ler
15 Haziran 2021 - 01:44
EURO2020 F Grubu'nda Macaristan ile Portekiz karşı karşıya gelecek.

Puskas Arena'da oynanacak karşılaşmayı Türk hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Mücadele saat 19:00'dan itibaren TRT 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Macaristan: Gulacsi, Botka, Orban, Szalai, Nego, Nagy, Kleinheisler, Holender, Sallai, Nikolic, Szalai

Portekiz: Patricio, Semedo, Fonte, Dias, Guerreiro, Fernandes, Pereira, Moutinho, Silva, Jota, Ronaldo

Son şampiyon sahne alıyor

Grupta 3 beraberlik alınmasına karşın sonraki turlarda ortaya koydukları doğru oyun sayesinde 2016 Avrupa Şampiyonası'nda mutlu sona ulaşan Portekiz, son şampiyon olarak sahneye çıkıyor. Ronaldo'nun 5 yaş daha yaşlanması ve bazı tecrübeli oyuncuların kadroda yer almamasına karşın yıldızı yeni parlayan ve hatta genç yetenekleriyle yine turnuvaya iddialı başlıyorlar. Elemelerde Ukrayna'nın ardından 2. olmalarına rağmen yine turnuvanın favorileri arasında yer alıyorlar.
Uluslar Ligi onlara yaradı

Elemelerde Hırvatistan, Galler ve Slovakya'nın ardından grubu 4. sırada bitiren Macaristan, UEFA Uluslar Ligi'ndeki başarısıyla turnuva biletini kaptı. Finalde İzlanda'yı deviren Macarlar, Fransa, Almanya ve Portekiz gibi devlerle puan mücadelesi verecek.

Macaristan'ın galibiyeti yok

Portekiz ile Macaristan arasında oynanan son 8 maçın 1'i berabere bitti. Diğer 7 maçı ise Portekiz kazandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum