Melo ve Altay'dan Volkan'a destek

Kahramanmaraş merkezli deprem sonrasında yardım çağrısında bulunan Volkan Demirel için Felipe Melo ve Altay Bayındır'dan destek geldi.

Melo ve Altay'dan Volkan'a destek
07 Şubat 2023 - 12:38
Ülkemizde uzun yıllar Galatasaray'da top koşturan Felipe Melo, Türkiye'de yaşanan Deprem felaketine kayıtsız kalmadı.

Felipe Melo, Türkiye oynadığı dönemde rekabet içinde olduğu Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel hakkında sosyal medyada yapılan bir paylaşıma destek verdi.

Depremde en çok hasar alan şehirlerin başında gelen Hatay için destek çağrısında bulunan Volkan Demirel hakkında binlerce paylaşım yapılırken Melo da destek verdi. 

Fenerbahçeli kaleci Altay Bayındır ise "Volkan ağabeyin videosunu izledim, kendimi çok kötü hissettim. O duyguları yaşayan anlar. Çok zor bir durumun içerisindeyiz. Böyle durumlarda ülke olarak, millet olarak birlikte olmamız gerekiyor" dedi.

Yardım için stada gitti

Depremden etkilenenler için başlatılan yardım kampanyalarına ülkemizden birçok vatandaş destek sağlıyor. AFAD ihtiyaç listesinde bulunan; ısıtıcı, battaniye, nevresim takımı, yastık, gıda kolisi, kuru gıda, hijyen seti, kadın hijyen seti, temiz kıyafet, temiz bebek kıyafeti, uyku tulumu, bebek maması, powerbank, atkı, bere, eldiven gibi malzemeler, Fenerbahçe Stadı'nda da toplanarak AFAD ile koordineli bir şekilde TIR'larla yardım bölgelerine naklediliyor. Fenerbahçe'de kaptan Altay Bayındır, Ülker Stadyumu'na giderek Afet Bölgesi Yardım Kampanyasına yerinde destek oldu.

(Hürriyet)

YORUMLAR

  • 0 Yorum