Rıdvan Dilmen: Her güzelin bir kusuru var

Galatasaray’ın evinde 2-0 mağlup ettiği Kasımpaşa maçının bitiminde karşılaşmayı değerlendiren NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, “Sarı-kırmızılı ekibin ligin tamamına yakınında coşku problemi olmayacak” ifadesini kullandı.

Rıdvan Dilmen: Her güzelin bir kusuru var
16 Eylül 2017 - 21:03 - Güncelleme: 16 Eylül 2017 - 22:11

Galatasaray kendi sahasında Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup ettiği maç sonrası karşılaşmayı değerlendiren NTV Spor’unh usta yorumcusu Rıdvan Dilmen’in yorumları şöyle:

“Belli oldu ki, Galatasaray'ın ligin tamamına yakınında coşku problemi olmayacak. Topla, tüfekle ifadesi doğru”

“Gomis tek başına gol attı, Belhanda'nın pasıyla değil. Pres yaptı, topu dürttü. 2 kez ofsayttan çıktı. Gomis o heyecan, 5-10 saniyede geçen hareketlilik arasında topu çekti, vuruş yaptı. Gomis'te ben geldim, 3 alayım, 5 alayım yok. Sorumluluk sahibi. Hafta arasında Florya'da gençlerle buluşması güzel bir şey”

“HATALAR CİDDİ”

“Galatasaray hızlı oyun ile, aceleyi karıştırıyor ve çok ciddi hatalar yapıyor. Galatasaray böyle oynamaya devam ederse Başakşehir, Fenerbahçe'den daha kötü yapar. Galatasaray'ın her maçta mutlaka öne geçmesi lazım. Oyunu 0-0 götürürken, çok kontra yemeye müsait bir takım. Her maçta gol atan sadece Gomis. Skor yapan başka oyuncuların da çıkması lazım. Belhanda'nın da skor yapması lazım”

“KOŞMAYA ZONLANDI”

“Belhanda tembel forvet arakalarından biriydi. Şimdi koşmaya zorlandı. Çok yetenekli oyuncu olmasına rağmen maçın son yarım saati Belhanda yürüyor. Galatasaray önde baskı yapmak zorunda. Her güzelin bir kusuru var, ciddi kontra yiyebilir. Bu oyuncularla, riski almak zorunda”

Dilmen’in ilk yarıdaki yorumları ise şöyle:

“Galatasaray, her maçı final maçı gibi oynuyor. İlk düdükten itibaren topla tüfekle saldırıyorlar. Kasımpaşa iyi kontra atak yapan bir takım ama Galatasaray buna bile izin vermiyor”

“Belli oldu ki, Galatasaray'ın ligin tamamına yakınında coşku problemi olmayacak. Topla, tüfekle ifadesi doğru”

“Gomis tek başına gol attı, Belhanda'nın pasıyla değil. Pres yaptı, topu dürttü. 2 kez ofsayttan çıktı. Sanki aylardır gol atamayan bir forvetmiş gibi her maç gole aç bir şekilde oynuyor”




YORUMLAR

  • 0 Yorum