Mourinho boş durmuyor! Fenerbahçe'de yeni plan...

Fenerbahçe’de Teknik Direktör Jose Mourinho imza töreninin ardından tatile çıkarken, ekibi boş durmadı, hazırlık dönemi için her şeyi planladı. Portekizli çalıştırıcı da 20 Haziran’da İstanbul’a gelecek, takım ise 22 Haziran’da toplanacak.

Mourinho boş durmuyor! Fenerbahçe'de yeni plan...
15 Haziran 2024 - 08:56 - Güncelleme: 15 Haziran 2024 - 08:58
Fenerbahçe’de Jose Mourinho şu anda İstanbul’da olmasa bile fırtına gibi esiyor. Portekizli çalıştırıcının ekibi tesislerde her şeyi hazırlarken, kamp programının da netleşmesi sarı-lacivertli takımda her şeyin sistemli bir şekilde ilerlediğini gösterdi.

Mourinho da 20 Haziran’da kolları sıvayacak. Yıldız çalıştırıcının İstanbul’da otelde yaşayacağı ve ailesinin sürekli Türkiye’de kalmayacağı öğrenildi. Mourinho’nun bunun yanında geçen sezonun ikinci yarısında takım çalıştırmaması nedeniyle dinlendiği, artık tam anlamıyla sadece Fenerbahçe’nin başarısına odaklandığı ortaya çıktı.

Sarı-lacivertli takımda yönetimin de imza töreninde taraftarın ilgisinden de çok memnun kaldığı öğrenilen Jose Mourinho’nun dinlenmiş bir halde göreve başlayacak olmasını büyük bir artı olarak gördüğü öğrenildi.

Portekizli çalıştırıcının da önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı ‘Tatil bitti’ paylaşımı da hem futbolcuları hem de taraftarı heyecanlandırdı.

Mouriho konusunda hiçbir sorun yaşamayan ve kamp döneminin netleşmesiyle yönetim de sadece transfere odaklandı. Hızlı bir adım atıp hata yapmak istemeyen sarı-lacivertli idareciler listedeki birçok isimle görüşerek şartlarını öğreniyor.(Milliyet)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum