Mourinho övgü yağdırdı

"Fenerbahçe'nin sezon bittiğinde hak ettiği yerde olacağını düşünüyorum

Mourinho övgü yağdırdı
19 Ekim 2016 - 09:00

"Fenerbahçe'nin sezon bittiğinde hak ettiği yerde olacağını düşünüyorum. "

UEFA Avrupa Ligi A Grubu üçüncü maçında yarın akşam temsilcimiz Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Manchester United'da, menajer Jose Mourinho bir basın toplantısı düzenledi.

Dünyaca ünlü teknik adam, Fenerbahçe'nin ligde aldığı sonuçlara karşın kaliteli bir ekip olduğunu ve bu nedenle yarınki maçın da oldukça zorlu geçeçeğini ifade etti.

Old Trafford Stadyumu'nda basın mensuplarının karşısına geçen Portekizli çalıştırıcı, şu ifadeleri kullandı:

"Son 5 maçtır yenilmiyoruz"

"Takımda bazı şeyleri yoluna koymaya başladık, bunun neticesinde oynadığımız son 5 maçta yenilmedik. Bizim takımımızda sadece iyi oyuncular yok, aynı zamanda çok iyi bir arkadaşlık ortamı var. İyi bir takım olmanın en önemli niteliklerinden biri de budur bence."

"Zor bir karşılaşmaya çıkacağız"

"Bizim için oldukça zor bir haftayı geride bırakıyoruz. Pazartesi oynadık, Perşemde oynayacağız, Pazar günü tekrar bir maça daha çıkacağız. Ligdeki diğer takımların durumunu biliyoruz ve farklı maçlara farklı taktikler uyguluyoruz. Elbette bu maça da en uygun şekilde hazırlanıyoruz. Ancak zor bir mücadele olmasını bekliyoruz."

"Ibrahimovic'ten çok memnunum"

"Ibrahimovic'in performansından gayet memnunum. Kendisiyle 5-6 yıl sonra yeniden buluşmak, onu yeniden aynı azimle görmek benim için çok mutluluk verici bir durum. Takım arkadaşlarıyla da mükemmel bir uyum içerisinde. Görüyorum ki onlara elinden geldiğince yardımcı oluyor. Tabi ki takım arkadaşlarının da ondan en iyi şekilde faydalanacağı düşünüyorum."

"Fenerbahçe şu an ligde hak ettiği yerde değil"

"Fenerbahçe'in sezon bittiğinde hak ettiği yerde olacağını düşünüyorum. Türkiye Ligi sürekli gelişmekte olan bir organizasyon. Artık İstanbul dışı kulüpler de kendini geliştirerek büyük takımlarla başa baş oynar vaziyete geldi. Fenerbahçe'nin teknik direktörüne baktığımda çok tecrübeli bir isim, futbolcularına baktığımda da oldukça kaliteli bir ekip görüyorum. Kısacası bizim açımızdan çok önemli ve zorlu bir rakip oldukları aşikar."

"11'imle ilgili konuşmayacağım"

"Herhangi bir maçtan önce 11'imle ilgili bir açıklama yapmayı sevmiyorum. Birazdan Luke Shaw gelip konuşacak sizinle, onun oynayacağı kesin. Kendisi bu mücadele için oldukça istekli. Neler olacağını yarın hep birlikte göreceğiz. "

: Fanatik

MANCHESTER UNİTED-FENERBAHÇE MAÇI ST KAÇTA, HANGİ KANALDA?