NBA'e yeni forma kuralları geliyor

NBA takımlarının gelecek sezonda giyeceği iç saha ve dış saha forma kurallarına ilişkin düzenlemeler yapıldı.

NBA'e yeni forma kuralları geliyor
19 Temmuz 2017 - 12:09

2017-2018 sezonunda oyuncuların sahada giyecekleri formalar, takımların uymaları gereken forma kulları hakkında değişiklik yapıldığı NBA’in internet sitesinden paylaşıldı.

NBA’de ev sahibi takım, forma kuralları gereği beyaz forma seçeneğini yerine yeni düzenleme ile 4 farklı forma seçeneğinden birini kullanabilecek. Deplasman takımı, ev sahibinin seçtiği formadan farklı bir rengi seçerek sahaya çıkabilecek.

Takımların beyaz renkli formalarının "Association Edition" ismiyle, konuk takım formalarının da "Icon Edition" adıyla lanse edileceğinin paylaşıldığı açıklamada, diğer 2 forma seçeneğinin de sonbaharda açıklanacağı belirtildi.

NBA takımlarından 8'inin bu sezon 4 farklı forma seçeneğinin yanı sıra "Classic Edition" adlı farklı bir forma türünü de seçebileceği belirtildi.

 

NIKE DÜMENE GEÇİYOR

Nike, gelecek sezon NBA formalarını üreteceğini belirtmişti. Nike, yaptığı açıklamada oyuncuların istekleri doğrultusunda hareket edeceğini açıkladı. NBA, Nike ile 8 yıllık forma ve giyim anlaşması imzalamıştı. NBA’de formalar 2006'dan 2017'ye kadar adidas üretimiyle sağlanmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum