Porto Aboubakar'ı çağırdı

Portekiz kulübü, 1 yıl daha sözleşmesi olan Kamerunlu golcüye, “Takıma geri dön, sözleşmeni uzat. Bu durumda gelecek yıl transferinde kolaylık sağlarız” mesajını iletti.

Porto Aboubakar'ı çağırdı
12 Haziran 2017 - 10:35

Beşiktaş’ta kiralık olarak oynadığı geçen sezon etkili futbolunun yanı sıra, attığı goller ve yaptığı asistlerle şampiyonluğa önemli katkılarda bulunan Vincent Aboubakar adım adım elden gidiyor.

Siyah-beyazlı yönetimin 1 yıl daha kiralama teklifini kabul etmeyen, satın alma çabalarına karşılık da yüksek rakamlar isteyen Porto Kulübü şimdi de Kamerunlu golcüyü Portekiz’e çağırdı.

Milliyet gazetesinden Serdar Sarıdağ’ın haberine göre, Portekiz kulübünün yönetimi Vincent Aboubakar’la temasa geçerek, “1 yıl daha sözleşmen var. Takıma geri dön, sözleşmeni uzat. Bu durumda gelecek yıl transferinde kolaylık sağlarız” mesajını verdi.

ABOUBAKAR’DAN YANIT YOK

Beşiktaş’ta başarılı bir sezon geçiren ve gelecek yıl da siyah-beyazlı takımda kalmak isteyen Kamerunlu yıldız ise bu çağrıya henüz cevap vermedi.

Bu arada teknik direktör Şenol Güneş’in de Beşiktaş yönetimiyle yaptığı görüşmede Aboubakar ile Cenk’in iyi bir ikili oluğu ve Kamerunlu futbolcunun gelecek sezon mutlaka kadroda tutulmasını istediği ifade edildi.

BAŞKAN FİKRET ORMAN GİDİYOR

Bu gelişmeler üzerine, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın Portekiz’e giderek bizzat Porto yönetimi ile görüşeceği, Aboubakar’ın transferinde %60’lık payı bulunan Lorient Kulübü ile de temaslarını yoğunlaştıracağı öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum