Simon Kjaer bileti aldı

Gelecek sezon Fenerbahçe gibi lige iddialı bir şekilde dönmek isteyen Milan, Simon Kjaer konusunda oldukça ısrarcı. Fenerbahçe 10 milyon euro isterken, Çizme’den 8 cevabı geldi.

Simon Kjaer bileti aldı
12 Haziran 2017 - 10:39

Kupasız tamamlanan sezonun ardından ligde ve Avrupa’da başarı hedefleyen Fenerbahçe, iddialı bir kadro oluşturmanın hedefinde.

Aykut Kocaman önderliğinde yürütülen transfer operasyonlarında Mehmet Ekici ve Valbuena’yı kadroya katan sarı-lacivertliler, Dirar konusunda da sona gelmiş durumda. Mevcut durumda sol kanat ve forvet transferleri için kaynak oluşturmak isteyen Fenerbahçe, Kjaer’in iyi bir bedele ayrılmasına sıcak bakıyor.

EŞİNİN BASKISIYLA

Haziran sonunda Elina Gollert ile evlenecek olan Simon Kjaer, düğününü Roma’da gerçekleştirecek. Simon Kjaer’in müstakbel eşi Elina Gollert, Danimarkalı futbolcuya İtalya’da futbol oynaması için baskı yapıyor.

Kjaer, İtalya’ya gitmesi durumunda Fenerbahçe’den kazandığı yıllık 4 milyon eurodan daha aşağı bir ücrete Milano temsilcisine imza atacak.

Fenerbahçe ile 2019’a kadar sözleşmesi bulunan Simon Kjaer’in ayrılması durumunda Barcelona’da serbest kalan Jeremy Mathieu için girişimler başlayacak.

Simon Kjaer'in de Fenerbahçe'den ayrılıp, İtalya'da kariyerini sürdürmek istediği biliniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum