Premier League küme düşme adayları

Premier League'de şampiyonluk kadar ligde kalma mücadelesi de nefesleri kesecektir. Biz de Premier League'in başlamasına kısa bir süre kala küme düşme adaylarını değerlendirdik.

Premier League küme düşme adayları
10 Eylül 2020 - 16:34
FUTBOO | Premier League'de şampiyonu tahmin etmke kadar, küme düşecek ekipleri tahmin etmek de zordur. Championship'ten gelen takımlar elbette genel olarak diğerlerine göre daha dezavantajlı olur ancak sezon bittiğinde sürprizlerle karşılaşma olasılığımız da var. Çünkü burası Premier League!

Peki Premier League'in başlamasına kısa bir süre kala, hangi takımlar düşme adayı olarak gösteriliyor? Biz göz atıyoruz.

Geçen sezon son anda kurtuldular

Geçtiğimiz sezon son iki haftada ligde kalmayı başaran ancak sezonun genelinde alt sıralarda beklentilerin çok altında bir performans sergileyen Aston Villa, yine Premier League'in en zayıf halkası! Transfer yine ciddi anlamda para harcadılar, 46 milyon euro. Kadro kalitelerine baktığımızda da, evet birkaç iyi oyuncuları var ancak Premier League'de işleri kolay değil. 

Transferde yine sessizler

Burnley, Sean Dyche ile mütevazi, kapasitesi sınırları içerisinde mücadelesini sürdürecektir. Ancak diğer takımlar kadrolarını genişletirken, Burnley transferde sessiz kalmayı tercih etti. Ellerinde mütevzi bir kadro var. Yine kolay teslim olmayan bir Burnley izleyeceğimiz de kesin ancak eğer birkaç hafta işler kötü gitmeye başlarsa, bu işleri toparlayabilecek bir kadroları bulunmuyor. Tamamen taktik odaklı da ne kadar başarılı olabilirler? Birlikte göreceğiz.
Yeni çıkanlar soru işareti

Premier League'e yükselen 3 takım Leeds United, WBA ve Fulham! İçlerinde Marcelo Bielsa önderliğindeki Leeds United'ın düşme potasında yer alması büyük sürpriz olur. Hem daha iyi bir kadroya sahipler hem debİelsa faktörü var. Ancak WBA ve Fulham için aynı şeyi söylemek zor. Transfer döneminde takviye yapmalarına rağmen WBA ve Fulham da en büyük düşme adaylarından...

YORUMLAR

  • 0 Yorum