Sahadan çekilen takımı Bakan Bak ikna etti

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, müsabakanın 4. setinde hakem kararlarına itiraz edip sahadan çekilen İranlı oyuncuları ve takım yöneticilerini ikna ederek karşılaşmaya devam etmelerini sağladı.

Sahadan çekilen takımı Bakan Bak ikna etti
26 Temmuz 2017 - 21:29

Samsun'da düzenlenen 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda Voleybol Erkek Milli Takımı, İran'ı 3-1 mağlup ederek finale yükseldi. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, son sette sahadan çekilen İranlı oyuncuları ve takımın yöneticilerini ikna ederek sahaya dönmelerini sağladı.

Ay-yıldızlılar, ilk seti 25-18, ikinci seti ise 25-19 önde kapattı. Üçüncü seti 25-20 kaybeden milliler, dördüncü seti 25-20 kazandı. Milliler, 2 saat 44 dakika süren karşılaşmadan 3-1 galip ayrılarak adını finale yazdırdı.  

Müsabakanın son setinde Türkiye 16-12 öndeyken İranlı oyuncular hakem kararlarını protesto ederek sahadan çekilme kararı aldı. Oyun yaklaşık 5 dakika durdu. Bakan Bak, İranlı yönetici ve oyuncuları ikna ederek yeniden sahaya dönmelerini sağladı.

Maçın ardından ay-yıldızlı oyuncular ve İranlı voleybolcuları tebrik eden Bakan Bak, yaptığı açıklamada, muhteşem bir mücadele olduğunu söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum