Şampiyonlar kupayı Aziz Yıldırım'a götürdü

Hem lig şampiyonluğunu hem de Süper Kupa’yı alan Fenerbahçe U 21 takımı futbolcuları ve teknik heyeti, kupaları ile birlikte kulübe giderek Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti.

Şampiyonlar kupayı Aziz Yıldırım'a götürdü
08 Haziran 2017 - 16:55

Fenerbahçe 21 Yaş Altı Futbol Takımı, 2016-2017 Sezonu U21 Süper Lig Kupası ve sezonun Süper Kupası ile birlikte başkan Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti.

2016-2017 Sezonu U21 Süper Lig şampiyonu olan ve finalde Boluspor’u 3-0 yenerek 2016-2017 Sezonu U21 Süper Kupası’nı da kazanan sarı-lacivertliler, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Başkanvekili Mithat Yenigün tarafından kabul edildi. Oyuncuları ve teknik ekibi tebrik ederek tavsiyelerde bulunan Aziz Yıldırım, maçları izlediğini belirterek, “Hayırlı olsun, hepinizi tebrik ediyorum. İnşallah sağlıklı ve iyi çalışarak Fenerbahçe’de veya başka yerlerde önemli yerlere gelirsiniz” dedi.

ŞENOL ÇORLU’DAN TEŞEKKÜR

Başkanvekili Mithat Yenigün de sarı-lacivertlileri tebrik ederken U21 Takımı Teknik Direktörü Şenol Çorlu da Aziz Yıldırım ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Aziz Yıldırım’ı ziyaretten önce FB TV stüdyosuna giden Fenerbahçe U21 Takımı futbolcuları ve teknik heyeti Gündem Özel programında şampiyonlukların öyküsünü anlattı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum