Talisca ve Volkan Demirel savcılık kapısında

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Spor Suçları Savcısı Asım Ekren, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde iki futbolcu arasında yaşanan olaylar için re'sen soruşturma başlattı ve yıldızları ifade vermeye çağırdı.

Talisca ve Volkan Demirel savcılık kapısında
08 Haziran 2017 - 12:46

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Vodafone Park Stadı’nda oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde olaylara imza atan Beşiktaşlı Anderson Talisca ile Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel için savcılık devreye girdi.

Maçı tribünlerde izleyen İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Spor Suçları Savcısı Asım Ekren’in, suç tespit ettiği olayla ilgili re'sen soruşturma başlattığı ve iki futbolcuyu ifadeye çağırdığı öğrenildi.

7 Mayıs 2017 tarihinde oynanan ve Fenerbahçe’nin son dakika golüyle 1-1 berabere sonuçlanan maçta Beşiktaşlı Talisca, Volkan Demirel’e hakaret içeren el hareketi yapmış, Fenerbahçe Kaptanı’nın da küfür ettiği tespit edilmişti.

Maçla ilgili soruşturma açan Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Beşiktaş’ın Brezilyalı futbolcusu Talisca’ya 1 maç ceza vermiş, Volkan Demirel içinse ses kaydı olmadığı için ceza tayinine gerek görmediğini açıklamıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum