Türkiye - İtalya maçının iki kilit ismi

EURO 2020'nin açılış maçında Türkiye'miz ile İtalya sahaya çıkıyor. Açılış maçında tüm gözler Milli oyuncularımız da olacak. Peki zorlu maçın kilit isimleri kim olabilir?

Türkiye - İtalya maçının iki kilit ismi
11 Haziran 2021 - 00:03 - Güncelleme: 11 Haziran 2021 - 10:21
FUTBOO | EURO 2020 sonunda geldi! Büyük heyecan İtalya - Türkiye maçı ile başlıyor. Roma'da oynanacak maç oldukça zevkli geçmeye aday. Biz de heyecan dozu bu yüksek maçta kilit oyuncuları değerlendirdik.

A Milli Takımımız'ın turnuvadaki en büyük gol kozlarından biri olan Burak Yılmaz'dan iyi bir açılış bekliyoruz! 35 yaşında Lille ile gösterdiği performans karşısında tüm Avrupa hayran kalmıştı. Kral, üst seviyelerde neler yapabileceğini Fransa'da oldukça iyi gösterdi. Şimdi bunu EURO 2020'de yapma zamanı! İtalya savunması oldukça iyi kapanan ve açılması çok zor olan bir savunma evet ama bizim de Kral'ımız var! 

Bonucci ve Chiellini soruyordu...

Hakan Çalhanoğlu, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda Juventus'tan takım arkadaşları Bonucci ve Chiellini'nin kendisine Burak Yılmaz'ı sorduğunu söylüyordu. İtalya savunması, bu maçtan sonra Burak Yılmaz'ı daha yakından tanıyabilir...

Immobile sonrası Belotti'ye dikkat!

İtalya ise son yıllardaki en heyecan verici kadroyla EURO 2020'ye geldi. Forvet hattı ciddi anlamda iyi. Genelde Immobile başlıyorlar ama dikkat etmemiz gereken bir isim daha var: Andrea Belotti. Türk Duvarı'nı aşmak zor. Çağlar ve Merih, Immobile'ye yeteri kadar güçlük yaşatacaktır. Ancak İtalya'da oyuna sonradan girmesi muhtemel olan Belotti'ye de çok dikkat etmek gerekecek. Diğer oyunculara önlem aldığımız sırada sürpriz koşularla tehlike yaratması muhtemel bir isim.

YORUMLAR

  • 0 Yorum