UÇK'dan Galatasaray'a Olcan için ret

Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Galatasaray ile eski futbolcusu Olcan Adın arasında Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun verdiği kararların onanmasına oybirliğiyle karar verildi. Bu karara göre sarı-kırmızılılar tecrübeli sol ayağa 2.9 milyon euro ödeme yapacak.

UÇK'dan Galatasaray'a Olcan için ret
13 Temmuz 2017 - 17:28

Galatasaray’ın, tahkimden beklediği cevap olumlu gelmedi. Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun 3 Mart'ta verdiği karara itiraz eden sarı-kırmızılılara, Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'ndan da ret cevabı geldi.

AYSAL DÖNEMİNİ İŞARET ETTİ

Galatasaray’dan ayrılıp Akhisar Belediyespor'a giden ve alacakları için başvuru yapan Olcan Adın için Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, sarı-kırmızılıların futbolcuya 2.9 milyon euro ödemesine karar vermişti. 

Ünal Aysal dönemini örnek gösteren Cimbom, Tahkim Kurulu'na itiraz ederek “Bir önceki yönetim, futbolcu Olcan Adın'la 1.6, 1.7, 1.8 ve 1.9 milyon euro gibi kabul edilemez sözleşme şartlarında anlaşmıştı. Sözleşmesi feshedilen oyuncu bu parayı hak ettiğini düşünüyorsa neden Akhisar'a 250 bin euroya imza attı” diyerek iki yıl için Olcan Adın'a 500 bin euro ödenmesi gerektiğini ifade etmişti.

KARAR OYBİRLİĞİ İLE 

İtiraz sonucunda konuyu gündemine alan Tahkim Kurulu, futbolcu Olcan Adın'ı haklı buldu. İncelenen itiraz sonucunda sarı-kırmızılıların itirazının reddine ve Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun karanının onanmasına oybirliğiyle karar verildi. Bu kararın ardından Galatasaray, Olcan Adın'a 2.9 milyon euro ödeme yapacak.


YORUMLAR

  • 0 Yorum