Uğur Demirok: ''Ligde kalacağız''

İttifak Holding Konyaspor'un 31 yaşındaki oyuncusu Uğur Demirok, Süper Lig'de kalacaklarına inandıklarını söyledi.

Uğur Demirok: ''Ligde kalacağız''
31 Mayıs 2020 - 12:15

Süper Lig ekiplerinden İttifak Holding Konyaspor'da forma giyen Uğur Demirok, ligin geri kalanındaki hedeflerini anlattı ve Bülent Korkmaz ile olumlu bir hava yakaladıklarını dile getirdi.

Tecrübeli savunma oyuncusu yaptığı değerlendirmede ligde kalacaklarına dair inançşarını 'İnanmazsan başaramazsın, inanmak başarmanın yarısıdır. Camia olarak masöründen, malzemecisine, ahçısına kadar herkes inanıyor. Bazen futbolda işler istediğiniz gibi gitmez ama biz sahada elimizden geleni yapacağız. Temennim ve isteğim Allah'ın izniyle bu ligde kalacağız' sözleriyle dile getirdi.

Aykut Kocaman'dan sonra göreve gelen Bülent Korkmaz'ın takıma hırs getirdiğini söyleyen Demirok, 'Aykut Kocaman, Konyaspor ve camia için çok önemli bir hoca. Daha önce burada başarılar kazanmış, burada kendini ispatlamış ve buraya kupa kazandırmış bir hoca ama bu son geldiğinde istedikleri olmadı. Daha sonra değişiklik oldu ve Bülent hoca geldi. Bülent hoca hırslı, agresif ve hücum oyununu daha çok seven bir yapısı var. Bunu da bize aşıladı. Biz de sahaya o hırsı, azmi ve coşkuyu yansıtmak istiyoruz. Takımdan istenen futbol açıkçası bu'  dedi.

Sezon sonunda İttifak Holding Konyaspor ile sözleşmesi bitecek Uğur, önceliğinin yeşil-beyazlılarda kalmak olduğunu vurguladı.

Konyaspor, Süper Lig'de 26 hafta sonunda topladığı 26 puanla 14. sırada yer alıyor. Yeşil-beyazlı ekip ligin 27. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum