Villarreal rahat kazandı, Enes golle tanıştı

La Liga'nın 3.haftasında Villarreal 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 3-1 kazanmayı bildi. Karşılaşmanın 69.dakikasında oyuna giren Enes Ünal, La Liga'daki ilk golünü kaydetti.

Villarreal rahat kazandı, Enes golle tanıştı
11 Eylül 2017 - 00:11

El Madrigal'de iki takımda kontrollü bir futbolla başladı. Dakikalar 11'i gösterirken konuk ekip Real Betis, Sergio Leon'un golüyle 1-0 öne geçti. Reaksiyon göstermek isteyen ev sahibi yeni transferiyle güldü. Dakikalar 32'yi gösterirken yeni transfer Carlos Bacca sahne aldı ve mücadelenin ilk yarıdaki skorunu belirledi :1-1.

İkinci yarıda Enes Ünal rüzgarı

İkinci yarıya etkili başlayan taraf ev sahibi ekip Villarreal oldu. 61. dakikada Samu Castillejo'nun golüyle baskısını sonuçlandıran ev sahibi 2-1 öne geçti. 69.dakika da Milli gururumuz Enes Ünal, Carlos Bacca yerine oyuna girdi. Oyuna alınmasından 8 dakika sonra Enes Ünal, La Liga kariyerindeki ilk golüyle tanıştı ve karşılaşmanın skorunu belirledi: 3-1.

Ligin ilk iki haftasından puansız ayrılan Villarreal, bu sezonki ilk galibiyetini kazandı. Real Betis ise bu sezonki ikinci mağlubiyetini alarak haftayı 3 puanda tamamladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum