ALTAN TANRIKULU

ALTAN TANRIKULU


Anahtar kelime huzur

18 Eylül 2022 - 21:56 - Güncelleme: 19 Eylül 2022 - 00:25

Rennes deplasmanında 2-0'dan dönen ve çok değerli bir puanı hanesine yazdıran Fenerbahçe 7 oyuncu değiştirerek çıktığı Alanyaspor karşısında hiç beklemediği kadar kolay goller buldu..

Farioli'nin, faturası ağır da olsa, savunmadan ayağa oynayarak top çıkartma isteğine uyan Akdeniz ekibi bir kez daha şok bir skorla sahadan ayrıldı..

Rossi, Valencia ve Pedro'nun hareketli futboluna, duran toplardaki büyük üstünlük de eklenince sarı-lacivertli takım henüz ilk yarıda üç gol birden buldu..

Joao Pedro'yla bir de penaltı kaçıran Fenerbahçe'de Emre Mor ve Crespo da iyi futbollarıyla öne çıktılar..

İlk yarının başında, 1-0 gerideyken Ahmed Hassan ile net bir fırsattan yararlanamayan Alanyaspor oyunu hızlı oynadığında etkili ataklar geliştirmeyi başardı başarmasına ama kalesini gole kapamayı başaramadığı için ağır bir skorla soyunma odasına gitti..

İkinci yarıda iki takımın da temposu düştü.. Adana Demirspor karşısında olduğu gibi 3-0'dan rakibe yakalanma tehlikesi yaşamak istemeyen Fenerbahçe savunmada daha dikkatli oynamaya başladı..

Skor bulma açısından ligin en etkili takımı olan Fenerbahçe Jorge Jesus'la birlikte ön alandaki oyuncularını sürekli değiştiriyor ve hemen hepsinden yüksek verim alıyor..

Yine rakipten kapılan bir top, ki başrolde bir kez daha Crespo vardı, sonrası sarı-lacivertli takım Valencia ile organize bir gol daha buldu..

Kalitesine yakışan bir gol atan İrfan da yedek kulübesinin ne kadar güçlü olduğunu gösterdi bir kez daha..

Yedek kulübesi deyip geçmemek gerek.. O kulübe birçok kupanın, birçok şampiyonluğun kaderini değiştirmiştir.. Yeter ki o kulübede huzur olsun.. Gerisi kendiliğinde gelir..