Emre Belözoğlu ile çalışan en iyi 3 teknik direktör

Türk futbolunun yetiştirdiği en önemli yeteneklerden olan ve 41 yaşına giren Emre Belözoğlu, futbol kariyerinde birbirinden önemli oyuncular ve teknik adamlarla çalıştı. Peki en iyileri kimlerdi?

Emre Belözoğlu ile çalışan en iyi 3 teknik direktör
07 Eylül 2021 - 11:23
FUTBOO | Türk futbolunun yetiştirdiği en önemli yeteneklerden olan ve bugün 41 yaşına basan Emre Belözoğlu, kariyerinde birçok yıldız oyuncu ve önemli teknik direktörle çalışma fırsatı bulmuştu.

Biz de teknik direktörlük kariyerine adım atan Emre Belözoğlu'nun birlikte çalıştığı en iyi teknik direktörleri listeledik.

Fatih Terim

Çok genç yaşta onu ilk oynatan hoca Fatih Terim olmuştu. Normalde Türk teknik direktörler, genç futbolculara pek güvenmez ama fATİH Terim, ona Galatasaray'da bir şans verdi. Ondan sonra da zaten kimse tutamadı Emre'yi. Hem Galatasaray hem de Milli Takım'da birlikte başarılı yıllar geçirdiler.

Hector Cuper

Emre'yi Inter'e transfer eden teknik direktör Hector Cuper olmuştu. Cuper'in finalde kaybettiği maçlar nedeniyle ismi çıkmış olabilir ama çok iyi bir teknik direktördü. Zaten kariyerinde birçok takım çalıştırdı. Emre de Inter'de en iyi yıllarında Cuper ile birlikteydi.

Diego Simeone

Emre Belözoğlu belki Atletico'da çok az oynadı, Diego Simeone ile çok az çalıştı ama onun için söyledikleri kayda değerdi. Ondan çok şey öğrendiği kesin. Hatta Atletico dönüşü ikinci baharını yaşadı desek de abartmış sayılmayız. Zaten Simeone, yıllardır dünyanın en iyi teknik direktörleri arasında adını yazdırmış birisi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum