İspanya'yı Isco sırtladı

Dünya Kupası Elemeleri G Grubu’nda İtalya’yı konuk eden İspanya, baştan sona üstün oynadığı maçta rakibini 2-0’lık skorla geçti.

İspanya'yı Isco sırtladı
02 Eylül 2017 - 23:34

Maça forvetsiz çıkan İspanya, Real Madrid’in yıldızı Isco’nun ilk yarıda attığı iki golle rakibini 2-0 mağlup etti.

Isco şov!

Gecenin maçında oyuna iyi başlaya taraf ev sahibi ekip İspanya oldu. Maça forvetsiz başlayan İspanya, ilk devre boyunca hakim olduğu oyunda rakibine bir pozisyon dahi vermedi. Genellikle İspanya’nın ikinci ve üçüncü bölgesinde oynanan maçta ilk golü 13.dakikada Isco ile bulan ev sahibi, İtalya karşısında skoru 1-0’a getirdi. Golden sonra da oyun hakimiyetinden taviz vermeyen Boğalar’da maçın yıldızı olan Isco, 40.dakikada takımını iki farklı üstünlüğe taşıdı. Golün asistini Andres Iniesta yaptı. Devrede başka gol olmadı ve İspanya konuk ettiği İtalya karşısında soyunma odasına 2-0 üstün gitti.

Rahat bitti

İkinci devreye ise daha iyi başlayan taraf İtalya olsa da bu üstünlük skor tabelasına etki etmedi. Lorenzo Insigne, Andrea Bellotti ve Ciro Immobile gibi yıldızların maç boyunca etkili olamamasından dolayı hücumda etkili olamayan konuk İtalya, skor avantajını elinde tutan rakibinin ekmeğine yağ sürmüş oldu. 70.dakikadan sonra oyun üstünlüğünü yeniden ele geçiren İspanya, rakibi karşısında üç farklı üstünlüğü yakaladı. Oyuna 72.dakikada giren Alvaro Morata, 77.dakikada Ramos’un asistinde topu ağlara göndererek takımını 3-0 öne geçirdi. Maçın geri kalan bölümünde İspanya’nın bir golü geçersiz sayılırken, 90 dakika 3-0’lık skorla tamamlandı. Grupta lider İspanya puanını 19’a yükseltirken, ikinci İtalya 16 puanda kaldı.

G Grubunun diğer maçlarında İsrail kendi sahasında Makedonya’ya 1-0 mağlup olurken, Arnavutluk sahasında Liechtenstein’ı 2-0 mağlup etti.

Arda İlçöl / futboo.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum