Morata en pahalı İspanyol oluyor

Manchester United'a transferi an meselesi olan Alvaro Morata, kulüplerin anlaşması halinde gelmiş geçmiş en pahalı İspanyol oyuncu olacak.

Morata en pahalı İspanyol oluyor
11 Haziran 2017 - 12:34 - Güncelleme: 11 Haziran 2017 - 12:38

Real Madrid formasıyla La Liga ve Şampiyonlar Ligi'nde zafere ulaşan Alvaro Morata'nın Manchester United'a transferi tamamlanmak üzere. İspanyol forvet ile anlaşan Kırmızı Şeytanlar, Real Madrid'i de 70 milyon Euro'ya ikna etmeye çalışıyor. 

TORRES'İ GEÇMESİ BEKLENİYOR

Marca'nın haberine göre İspanyol devi, oyuncusu için 90 milyon Euro isterken United'ın transferi 70 milyon Euro'ya bitirmeye çalıştığı belirtildi. Ayrıca habere göre eğer büyük bir terslik olmaz ise Alvaro Morata gelmiş geçmiş en pahalı İspanyol oyuncu Fernando Torres'i geçerek bu alanda zirveye oturacak. 

ÇOK ÖNEMLİ İSİMLERİ GERİDE BIRAKACAK

Fernando Torres, Gaizka Mendieta, Juan Mata ve David Villa gibi birçok üst düzey oyuncu önemli bedellere transfer olarak en pahalı İspanyol futbolcular listesinde yer alırken Morata hepsini geride bırakabilir. 

*TRANSFER BEDELLERİ EURO ÜZERİNDENDİR. 

DEĞERİNİ HER ZAMAN ARTTIRDI

2014 yılında Real Madrid'den Juventus'a 20 milyon Euro bedelle transfer olan 24 yaşındaki forvet sadece iki yıl sonra sözleşmesindeki özel maddeyle 30 milyon Euro'ya Real Madrid'e geri döndü. Eğer Morata'nın United'a transferi gerçekleşirse, İspanyol oyuncu bir başka transferinde daha değerini artırmış olacak. 

20 GOL ATTI

Bu sezon Eflatun-Beyazlılar ile 18'i ilk 11 olmak üzere 40 maça çıkan Morata, 20 gol atıp 5 de asist yaptı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum