Türkiye için el ele!

Atalanta forması giyen milli futbolcumuz Merih Demiral, ülkemizdeki deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımız için seferber oldu ve Cristiano Ronaldo, Dybala, Bonucci gibi dünya yıldızlarının desteğiyle kampanya başlattı.

Türkiye için el ele!
11 Şubat 2023 - 15:17 - Güncelleme: 11 Şubat 2023 - 15:24
Deprem felaketiyle sarsılan ülkemizde dört bir yandan kampanyalar düzenlenirken Atalanta forması giyen milli futbolcumuz Merih Demiral da depremzedelere yardım için büyük çaba harcıyor.

Juventus'tan takım arkadaşı olan Cristiano Ronaldo'nun formasını depremzedeler için satışa çıkaracağını söyleyen Merih, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Az önce Cristiano ile konuştum. Türkiye'de yaşananlara çok üzüldüğünü söyledi. Ronaldo'nun koleksiyonumdaki imzalı formasını açık artırma usulüyle satışa çıkarıyoruz. Açık artırmadan elde edilecek gelirin tamamı deprem bölgesinde kullanılmak üzere 
Ahbap'a bağışlanacaktır."


Dybala ve Bonucci de destek oldu

Milli futbolcumuz, bu açıklamadan kısa bir süre sonra iki paylaşım daha yaptı ve Arjantinli yıldız Paulo Dybala ile İtalyan yıldız Leonardo Bonucci'nin de kampanyaya destek olduğunu duyurdu:

"Biraz önce kardeşim Dybala ile de konuştuk. Arjantin halkı adına duyduğu üzüntüyü ileterek yanımızda olduğunu söyledi. Kendisi de bir forma göndererek açık artırmayla Ahbap'a bağışta bulunulmasını rica etti.

Şimdi de Bonucci ile konuştum. Üzüntüsünü dile getirdi ve Türkiye'nin, insanımızın yanında olduğunu söyledi. Ayrıca bir imzalı Juventus forması da kendisinin bağışladığını söyledi."




İlk 3 forma satıldı

Merih Demiral'ın başlattığı kampanya sonrasında Ronaldo, Bonucci ve Dybala'nın formaları en yüksek teklifi veren Ahlatçı Holding'e 5 Milyon TL karşılığında satıldı. Toplanan miktar Ahbap Derneği'nin hesabına aktarıldı. Messi, Neymar, Mbappe

Merih Demiral'ın başlattığı kampanyaya Hakan Çalhanoğlu da destek verdi ve dünyanın en önemli yıldızlarından Messi, Neymar ve Mbappe de kampanyaya katıldı. Yıldız futbolcuların formaları açık arttırmayla satışa sunulacak ve toplanan meblağ Ahbap Derneği'ne aktarılacak.
Premier League'in yıldızları

Dünyanın en büyük ligi olan Premier League'in yıldızları da bu çağrıya sessiz kalmadı. Erling Haaland, Kevin De Bruyne ve Harry Kane de imzalı formalarını depremzedeler için bağışladı.


Griezmann ve Morata da katıldı

Merih Demiral, bu paylaşımlardan sonra Atletico Madrid'in yıldızları Antoine Griezmann ve Alvaro Morata'nın da kampanyaya destek olduklarını açıkladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum