Valbuena'dan Fenerbahçe'ye çok yakın takip

Fenerbahça tarafından transferinin açıklanması beklenen Mathieu Valbuena, Sarı-Lacivertli ekibin kadrosunda bulunan neredeyse herkesi Instagram'dan takibe aldı.

Valbuena'dan Fenerbahçe'ye çok yakın takip
05 Haziran 2017 - 13:25 - Güncelleme: 05 Haziran 2017 - 14:11

Fransa Ligue 1'de Olympique Lyon forması giyen Mathieu Valbuena'nın birçok kaynağa göre Fenerbahçe'ye transferi an meselesi. Fransız oyuncu da Instagram'dan neredeyse bütün Sarı-Lacivertliler'i takibe alarak haberlerin doğruluğunu kanıtlar nitelikte hareket etti. 

FENERBAHÇE İLE ALAKALI 27 TAKİP

Instagram'da 234 bin takipçisi olan Valbuena, 57 kişiyi takip ediyor. Bu listede yer alan 27 kişi ise Fenerbahçeli oyuncular, antrenörler ya da kulüple alakalı sayfalar olarak göze çarpıyor. 

İŞTE TECRÜBELİ OYUNCUNUN TAKİP ETTİĞİ İSİMLER


AZİZ YILDIRIM MÜJDE VERMİŞTİ

Geçtiğimiz cumartesi olağan mali genel kurulda konuşan Aziz Yıldırım, dört futbolcuyla anlaştıklarını ve transfer sezonu açıldığında bunları açıklayacaklarını söylemişti. Yapılan haberlere göre dört futbolcudan birinin Mathieu Valbuena olması bekleniyor. 

43 MAÇTA 10 GOLÜ VAR

Geçtiğimiz sezon Lyon formasıyla altı farklı kulvarda toplamda 43 maça çıkan Mathieu Valbuena 10 gol atıp 7 asist yapmayı başardı. 

MATHIEU VALBUENA KİMDİR?

Fenerbahçe'nin transferini bitirmeye çok yakın olduğu Mathieu Valbuena, 1984'te Bordeaux yakınlarındanki Bruges şehrinde doğdu. 

6 YAŞINDA FUTBOLA BAŞLADI

Orta sahada görev yapan Valbuena, kariyerine 1990 yılında  Blanquefort'ta başladı. Burada 11 yıl forma giydikten sonra 2001'de Bordeaux altyapısına geçen Fransız futbolcu, 2003'te de Langon'a transfer oldu. 

MATHIE VALBUENA KİMDİR? DAHA FAZLASINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ


YORUMLAR

  • 0 Yorum